| TFD8899 a întrebat:

Deci tot vb cu un baiat de ceva timp in fiecare zi noapte tarziu. Uneori imi zice dintr-o data :" Stii, eu defapt pe tine te plac." Da nu am luat asta niciodata considerare pentru ca suntem amandoi sarcastici si am crezut ca zice in gluma. Si la scoala stateam in aceasi banca si ma atingea pe genunghi uneori cand vorbea cu mine si se uita direct in ochii mei. Si odata am vrut sa ma mut langa o prietena si s-a enervat prima oara si dupa m-a sunat si m-a rugat sa nu ma mut. Si imi zice mereu absolut totul si eu tot fac misto de el si ii zic ce cuplu dragut face cu N sau X. Si mereu cand ne intalnim sta foarte aprope de mine si face el mereu cumva sa ma atinga. Si stiu ca are o gramada de incredere in mine, vorbim orice, suntem cei mai buni prieteni dar el se poarta cum v-am zis mai sus. Odata fusesem la piscina si sa scufundat si m-a luat in spatele lui si dupa nu stiu cum mi-a zis ca ii s-a ridicat ca l-am intrebat eu ce are. Si nu stiu daca ii s-a ridicat pentru ca m-a atins pe mine mult sau din alte cauze. Dar uneori e rautacios cu mine si imi zice ca nu ma pricep la nimic si ca nu ma mai suporta. Nu stiu ce sa mai cred. Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Gesara a răspuns:

Contactul vizual, atingerile, atentia acordata si faptul ca te tachineaza sunt toate semne ca te place.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Poate te considera surioara lui

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Problema e alta, vorbiti prea mult. Daca tot zici ca s-a ridicat il poti ajuta sa se culce la loc laughing

| FlyingMonkey a răspuns:

Băieții de obicei nu vin sa îți spună in fata, așa ca mai bine l-ai întreba daca te place.