| Jka2 a întrebat:

Deci..totul a inceput acum o sapt(intr-o zi de luni) cand am facut o "glumita" prietenei mele(care e in aceeasi clasa cu mine)
noi impreuna cu clasa trebuia sa plecam sambata urmatoare intr-o excursie la care dadusem deja acountul...stateam in banca la mine cand ea a venit si m-a intrebat daca merg in excursie...eu am incercat sa fac o gluma si i-am zis ca nu merg pentru ca nu merge si colegul meu de banca.ea, atunci s`a suparat si a plecat(nu am realizat atunci ca s`a suparat deoarece a plecat cu zambetul pe buze)
tot in aceeasi zi ea si-a retras acountul...seara am sunat`o si am intrebat`o de ce s`a suparat si mi-a zis sa`mi dau eu seama si ca ea nu mai merge in excursie pentru ca are niste probleme(de fapt ea nu mai mergea din cauza mea)
miercuri, eu am dus si restul de bani care trebuiau pentru excursie in speranta ca si ea va face la fel
nu a facut si astfel eu am mers in excursie si ea nu.
acum imi reproseaza faptul ca trebuia sa o conving sa mearga(fapt pentru care ii dau dreptate) si ca ar fi trebuit sa renunt la excursie
acum, asteapta de la mine o schimbare, sa nu raman constant.

ce schimbare ar trebui sa fac?

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ce gluma proasta ai facut si tu... cere-ti scuze, ofera-i o floare si invit-o la un suc

| AFR81 a răspuns:

Scuza'ma ca'ti zic, dar e cam dobitoaca gagica ta asta. Parerea mea este ca s-a cam saturat de tine.Cineva care te iubeste cu adevarat nu se supara pentru asa ceva si nu reactioneaza cum a facut'o ea... Si culmea, la sfarsit tot pe tine te scoate vinovat ca n'ai convins'o...

| neutrino a răspuns:

Dupa gestul pe care l-ai facut nu cred ca meriti sa fii numit prietenul ei. Invit-o in oras si cere-ti scuze.

| December a răspuns:

Sa va mai maturizati un pic amandoua.

| December a răspuns:

Amandoi,scuze.

| Frumusika3 a răspuns:

Ce gluma proasta ai facut si tu... cere-ti scuze