Sarut mîna! Omul este nehotarît, te vrea si pe tine o vrea si pe cealaltă, pe tine te vrăjeste cu vorbe dulci, vrea copil cu tine, elk este vesnic indragostit de toate fetele pe care le cunoaste, el vă vrea pe toate, păi asa nu merge, ori se hotaraste sa te aleagă numai pe tine, ori daca nu atunci nu are rost sa te încurce. Aici tu trebuie sa fii categorică cu el, sa pui piciorul in prag si sa termini relatia asta cu el care nu va duce nicăieri. Tu ce vârsta ai? Dar el? mersi.
Baiatul se comporta conform varstei lui simplu, ce vina are ca scopul lui e sa faca sex cu orice femeie frumoasa? omul nu e programat sa fie cu cineva o viata asa ca astea sunt aiureli plus ca va plac badboys de ce te plangi atatea ai ceea ce isi doresti
Total de acord cu loveSleep, pentru ca esti la dispozitia lui cand are el chef, de aceea isi permite asta cu tine!
In orice caz, asta nu-i dragoste, este joaca de-a prieteneala si s-ar potrivi mai bine unor copilasi, decat unor adulti.
Sfatul meu este sa incerci sa-ti inchizi toate contactele cu el, sa nu-i mai raspunzi pe telefon, sa-l blochezi pe FB si sa-ti cauti un barbat adevarat, care sa nu se joace precum celalalt.
Nu mai crede si tu toate minciunelele spuse de el, lasa-l sa fie fericit cu alte fete.
Pentru că tu ești mereu disponibilă și probabil o faci și bine.
Cum e viața fără standarde?
Love,iar dădu' aroganta-n tine!
M-a lovit din plin.
Nu ştiu cum să-ţi spun dar nu prea contezi pentru el. COntezi doar când e plictisit.
Aici s-ar potrivi evident ° barbatii sunt porci ° nu °femeile sunt proaste °.
Ce intrebare e asta, Mihaela, dragostea mea?
M-am gandit ca e de bun simt ca "intrebarea" sa contina si o intrebare asa ca m-am autosesizat si am pus-o eu. Si am spus "am pus-o" pentru ca urma sa fac o gluma folosind aceeasi expresie, care a sunat mult mai bine in mintea mea decat in momentul in care am vrut sa o si scriu. Si, in loc sa inlocuiesc "am pus-o" cu "am adresat-o" am preferat sa scriu 5 randuri pline cu explicatii fara sens, pentru ca asa e in tenis. Unde doream sa ajung? A, da, nu-mi mai spune Mihaela ca ne suparam!
Intens si profund!
Chiar asa ma si prezint atunci cand fac cunostinta cu cineva!