| VeeaVex a întrebat:

Deci totul a inceput cu un simplu "Buna", lungi conversatii timp de mai bine de un an pana la craciun cand mi-a spus ca ar vrea o relatie cu mine. Am acceptat totul mergea de minune. Dupa 4 luni de relatie am aflat ca mai exista inca o fata cu care mai era impreuna de vreo saptamana asa ca m-am despartit de el fara sa ii fac cearta sau sa vb cu acea fata, dupa catva timp dupa despartire imi da sms " imi pare rau daca te-am facut sa suferi" nu i-am raspuns. dupa catva timp imi da mesaj pe fb: ce faci? te simti rau? esti bine? ( eu de obicei nu intram dimineata find ocupata. intram dimineata foarte rar doar cand eram acasa neputat sa ajung la job fiindu-mi rau) i-am dat un simplu raspuns : da. si nu am mai zis nimic. incet incet am inceput din nou sa vb, dar el aducand tachinari din trecut si glume etc si inventeaza si unele noi. De acea fata s-a despartit dar tot vb cu ea. El spune ca vrea copii cu mine. Apoi mi-a zis ca s-a indrafostit de o fata si daca pot sa il ajut. Nu i-a mers aceea relatie. Problema mea e ca nu stiu ce sa fac acum, daca ii zic de un baiat "nu te mai uita dupa ala, nu iubire tu esti a mea etc." Azi imi spune ca vrea un viitor comun maine vb si cu fata cu care m-a inselat " raspoimaine vine iar la mine...

15 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sarut mîna! Omul este nehotarît, te vrea si pe tine o vrea si pe cealaltă, pe tine te vrăjeste cu vorbe dulci, vrea copil cu tine, elk este vesnic indragostit de toate fetele pe care le cunoaste, el vă vrea pe toate, păi asa nu merge, ori se hotaraste sa te aleagă numai pe tine, ori daca nu atunci nu are rost sa te încurce. Aici tu trebuie sa fii categorică cu el, sa pui piciorul in prag si sa termini relatia asta cu el care nu va duce nicăieri. Tu ce vârsta ai? Dar el? mersi.

| RAY a răspuns:

Baiatul se comporta conform varstei lui simplu, ce vina are ca scopul lui e sa faca sex cu orice femeie frumoasa? omul nu e programat sa fie cu cineva o viata asa ca astea sunt aiureli plus ca va plac badboys de ce te plangi atatea ai ceea ce isi doresti

| Violleta2022 a răspuns:

Total de acord cu loveSleep, pentru ca esti la dispozitia lui cand are el chef, de aceea isi permite asta cu tine!

In orice caz, asta nu-i dragoste, este joaca de-a prieteneala si s-ar potrivi mai bine unor copilasi, decat unor adulti.
Sfatul meu este sa incerci sa-ti inchizi toate contactele cu el, sa nu-i mai raspunzi pe telefon, sa-l blochezi pe FB si sa-ti cauti un barbat adevarat, care sa nu se joace precum celalalt.

| neutrino a răspuns:

Nu mai crede si tu toate minciunelele spuse de el, lasa-l sa fie fericit cu alte fete.

| LoveSleep a răspuns:

Pentru că tu ești mereu disponibilă și probabil o faci și bine.
Cum e viața fără standarde?

| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveSleep):

Love,iar dădu' aroganta-n tine!

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

M-a lovit din plin.

| Dariusuu a răspuns:

Nu ştiu cum să-ţi spun dar nu prea contezi pentru el. COntezi doar când e plictisit.

| UnBroken2016 a răspuns:

Aici s-ar potrivi evident ° barbatii sunt porci ° nu °femeile sunt proaste °.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce vrei sa facem noi?

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce intrebare e asta, Mihaela, dragostea mea?

M-am gandit ca e de bun simt ca "intrebarea" sa contina si o intrebare asa ca m-am autosesizat si am pus-o eu. Si am spus "am pus-o" pentru ca urma sa fac o gluma folosind aceeasi expresie, care a sunat mult mai bine in mintea mea decat in momentul in care am vrut sa o si scriu. Si, in loc sa inlocuiesc "am pus-o" cu "am adresat-o" am preferat sa scriu 5 randuri pline cu explicatii fara sens, pentru ca asa e in tenis. Unde doream sa ajung? A, da, nu-mi mai spune Mihaela ca ne suparam!

Intens si profund!

Chiar asa ma si prezint atunci cand fac cunostinta cu cineva!

| M9 a răspuns:

Deci totul se sfarseste cu un simplu ''Pa.''