| Isa_5295 a întrebat:

Deci. totul incepe intr-o zi cand prietena mea cea mai buna primeste un mesaj de la prietenu` meu plecat in cantonament.[blah blah] si ei au continuat sa vorbeasca foarte mult [vreau sa mentionez ca ei au mai fost odata impreuna rolling eyes] si eu nimiica sad nici macar nu mesaj de noapte bunaa? in fine am trecut mai departe.si acum cateva zile am primit un mesaj de la el.[cu alt numar] si el se dadea drept un baiat...neinteresant si facea misto adica intreba daca imi este dor de el. si eu m-am enervat foarte tare si i-am zis de ce face chestii de genu`? si el era gen foarte nepasator.si vorbea "la misto". si eu nervoasa i-am zis gaata gaata gaata. si dupa o zi. el m-a intrebat ce am. ce vroiam sa dau de inteles cu gata gata. apoi i-am explicaat si i-am zis ca nu mai am mesaje si el a zis gen bine paa. x(. adica credeti ca am exagerat putin? si ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| RXN a răspuns:

Nu ai exagerat, e intr-un fel sau altul normal sa fii geloasa, la urma urmei iti da si motive.Nu e nimic anormal in faptul ca ei doi mai pastreaza legatura, ca vorbesc, dar e cam aiurea sa te ignore pe tine.Totusi,treburile astea imature cu datul mesajelor de pe alt numar, facutul pe inabordabilul si vorbitul in sictir nu isi au locul intr-o relatie, asa ca nu prea vad de ce te complici, mai bine cauta-ti unul care sa nu se comporte ca un copil nesimtit.Cat despre prietena ta, ma abtin, nu stiu daca ea 'te sapa' sau nu, dar sfatul meu e sa nu ai prea mare incredere in femei cand vine vorba de prietenii, suntem cam ciudate, irationale si invidioase pe una pe alta, rareori gasesti o fata cu capul pe umeri.happy

7 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Daca facea misto de tine nu ai exagerat. Ai mare grija la prietena ta cea mai buna si la el. Prietena mea a fost cu un baiat, dupa care am fost eu cu el si ce crezi? El m-a inselat cu ea. La o adica trebuie sa ai mare grija si sa nu spuna nimeni chestii gen trebuie sa ai incredere pentru ca e cea mai buna prietena a ta. Eu am riscat si am avut incredere pentru ca ne cunosteam de 7 ani, iar prietene foarte bune e ram din cls. a 3-a adica de 4 ani. Am avut incredere in ea si ce am rezolvat? Iar legat de prietenul tau... vorbeste cu el. Va suparati unul pe altul din chestii prostesti.

| zapa1 a răspuns:

Nu ai exagerat
CEl mai bine e sa te desparti de el. E un nesimtiti.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu ai exagerat deloc. Mai bine te desparti de el

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

1. Nu, nu ai exagerat.
2. Ai grijă la "cea mai bună prietenă" căci, după cum vezi, ţi-e orice numai prietenă nu.
3. "Cea mai bună prietenă" la femei este deseori un mit.
Salut.

| Pissy a răspuns:

Nu ai exagerat. Tu ai spus adevarul. Te deranjeaza sa te ia la misto si sa vorbeasca cu prietena ta prin mesaje.Lasa`l fata mea, nu`i de tine. :*

| Jenn002 a răspuns:

Tu isa... ce te'am invatat eu pe tine aicisa?laughing
mortii cu mortii si viii cu viiilaughing
N is deadtongue

| Isa_5295 explică:

Taci!
intr-adevar.ai dreptate!