ca sa nu il confunde cu ceilalti 2 baieti ...si ca sa nu ii spun numele prefer sa scriu '''el'' si clar va dati seama la cine ma refer
Am inteles. Ori nu e sigur de ceea ce simte ( putin probabil ) ori isi bate joc. ori pur si simplu se simte bine in compania ta. Nu pot sa iti spun mai multe ca sa nu te induc in eroare sau sa te fac sa crezi altceva. Mai iesiti si. vezi tu daca te place sau nu. sau poti sa ramai indiferenta un timp sa vezi daca mai vine la tine sau mai vorbeste cu tine. dar vezi ca poate nu o sa mai vorbeasca deloc cu tine Nu stiu ce sa-ti zic oricum succes!
Nu știu ce să zic... dar cred că ar trebui să dai cărțile pe față...
Îi mărturisești totul, și îl întrebi dacă simte același lucru...
Părerea mea este că va funcționa
Sincer imi e frica de raspunsul lui.Nu prea sunt genu de fata care sa spuna ce simte, pentru ca pur si simplu nu pot sa exprim in cuvinte ce simt pentru el.dar arat asta...
Păăăăi, așa nu vei știi niciodată cine ești cu adevărat...
@Părerea mea.
Eu zic să te gândești foarte bine la ce țe-am spus... el este băiat, și nu cred că va face primul pas .
Avem noi băieți un orgoliu... Nouă ne este mai rușine de cât fetelor, vă garantez asta, și eu sunt la fel!
Prietenul lui mi-a spus sa l las pe el sa faca primull pas... tu ce crezi ca as putea sa ii spun? din moment ce esti baiat...
Păăăăăăiiiiiii, te duci la.el. aranjatăă , ca să îl cucerești din priviri ) și :
-Bună, ne știm de mult... și aș vrea să ne cunoaștem un pic mai bine , ce zici să mergem împreună la un suc?
Eu am pățit-o odată, și m-a convins !
RRSecularHumanist întreabă: