Fratioare, toti oamenii normali din punct de vedere sexual se masturbeaza...barbati si femei. Bineinteles ca o fac mult mai des cei care nu au o relatie...trebuie sa se elibereze cumva de tensiunea sexuala care se acumuleaza.
In primul rand incerca sa nu te mai gandesti la asta. Daca vrei cu adevarat ai sa reusesti tot ce iti propui. Mult noroc.
N-ai de ce să te lași.
Orice adolescent normal o face măcar odată. E normal să cunoști plăcerea fizică și mai ales, corpul tău. Atâta timp cât nu abuzezi, chiar ajută și la sănătate (tratează insomnii, te face să fii mai calm și altele).
Lasă învățămintele antice băbești și informează-te din niște surse credibile.
Poi cu cat iti propui sa te las cu atat mai mult o sa iti vina sa faci...Incearca sa faci niste lucruri utile care iti ocupa timpul si ai sa uiti de masturbare
Dar am auzit ca dauneaza din multe puncte de vedere, pshicic, fizic etc.
Ma puteti lamuri?
Nu dauneaza nici psihic nici fizic. Din contra daca nu ai o partenera de sex, atunci trebuie sa te masturbezi neaparat deoarece se raspandesc in corp o serie de hormoni care provoaca oboseala, convulsii, lipsa de concentrare, practic nu mai ai nici o vlaga pentru nimic ( poate ai observat si tu ca te simti un pic,, flasc'' daca nu ii,, dai in cap''. Din punct de vedere psihic poate dauna in sensul ca te afecteaza in realizarea unei relatii, nu simti nevoia sa ai o iubita ( adica simti dar nu esti motivat indeajuns sa-ti faci una). Important e sa stii sa te masturbezi, adica sa nu te fortezi sa termini repede ( sa te incordezi), treaba e sa stai relaxat si sa dai doar din mana , nu sa impingi si in calcaie, astfel se iriga si penisul un pic si mai pune ceva marime pe el. Daca nu stii sa o dai, la un contact sexual iti va muri, deoarece ai invatat-o cu lucruri lejere. Probabil ca nu o ai antrenata deloc asa ca nu mai astepta, mai dai si ei,, dulciuri,, nu doar,, salata''
Ok...nu cred ca este in regula ca faci asta.
Este cu totul ciudat si eu nu pot sa va inteleg.
Asa faceti toti...
Am avut un prieten care facea acelasi lucru.Se uita la file XXX si facea "laba".
Imi zicea ca nu poate sa se lase si pe mine ma bufnea rasul.
M-am gandit ca daca isi face o prietena poate scapa si am avut dreptate.
Acum nu mai are aceasta problema(sau poate are si ii este rusine).
anonim_4396 întreabă:
Andrei199114 întreabă: