Stiu cum te simti.dar niciodata nu e prea tarziu. Doar nu ai vrea sa treaca anii, sa va indepartati, si sa te intrebi toata viata daca te placea sau nu. Stiu ca in fata e imposibil sa-i spui, deci mai bine fa-i apropouri gen, "Auzi, da tie iti place vreo fata din clasa?" si dupa ce te intreaba de ce te intereseaza zii "Am auzit ca unele mai vorbeau de tine." (fara sa dai nume ). Daca zice ca uite nu plac nici una, sau mai multe, sau pe "X", nu te place, dar daca zice cuvantul "UNA" (OARECARE) aceea poti fi tu :*. De obicei asa fac baietii, ca sa faci tu primul pas ca ei is prea lenesi . Deci, fa cum ti-am spus, incearca sa afli ce hobby-uri are, ce filme ii plac etc.si uite inca un pont: daca e genul mai cu jocurile video incerca sa joci si daca iti place si e multiplayer va puteti juca impreuna. Cam asa a inceput povestea mea , dar e mult mai complicat, plus ca nu am avut intentii de genul, chiar imi place mult jocul . Asa.sa-mi spui ce se mai intampla si te mai ajut cu placere :*. Funda?
Hmm ca sa faci tu primul pas ca ei is prea lenesi
de ce sa fac eu primul pas daca voi sunteti prea timide?
Sincer! Eu nu m-as mai combina cu unul care e placut de toate fetele,ai sa ajungi la gelozie, certuri, crize... tu faci ce iti zice inima, daca te simti in stare sa lupti pana la capat e ok! Succes!
Hai sa fim sinceri, tie iti place mult de el dar faza e ca nu ai curajul sa ii vorbesti gandeste-te bine la ceea ce faci icearca sa discutati dar nu impreuna cu prietenii lui, singuri nu ai nimic de pierdut poate chiar mai rau o sa pierzi daca nu iti incerci norocul incearca sa vezi ce se va intampla vorbeste cu el despre asta nu ai nimic de pierdut incearca discuta cu el nai ce pierde poate mai bine ai de castigat incearca si daca nu veti fii impreuna sau cine stie nu a fost sa fie al tau stie Dumnezeu ce tia pregatit pentru viitor si intr-un final vei fii fericita p.s. am patit si eu asta si mi-am urmarit sfatul acum sper sa te ajute si pe tine
beausingurlamasamea întreabă: