Baietii sunt greu de citit asa pe fata...intreaba'l si spune'i de fata aceea pe care a sarutat'o inaintea ta. Succes!
Doamnee, eu in locul tau l`as fi palmuit bine. Cum sa mergi pe strada, sa apara un golanel si sa te pupe cu forta?! La tine asta e un lucru facut cu inima? Eu zic ca nu. Daca intr`adevar era sa simta ceva, probabil ca intra in vorba cu tine, iti cerea id`ul si atat. Cand esti indragostit o iei usor, nu te`apuci sa pupi lumea in strada ca un turbat. Si faza cu 'sunt dispus sa fac orice pentru tine' si toate dulcegariile... Te cam duce cu zaharelul. Pun pariu ca si celeilalte fete ii spune aceleasi lucruri. Poate si-a facut si un text pe care il foloseste de fiecare data. In orice caz, fii desteapta si nu te indragosti de orice disperat!
Isi bate joc si de tine si de cealalta.ti se pare normal sa mergi pe strada si sa te apuci sa saruti orice fata iti iese in cale? O.o
Deja se vde ca esti moarta dupa el asa ca de ce sa pierzi ocazia? socializeaza poate iese ceva frumos... daca nu... mai sunt milioane de baieti
Succes
Daca sa sarutat si cu alta fata nu e de bine...dar totusi vb cu el si vezi ce zice. poate chiar te place!
Poate ca pe tine te place mai mult..nu pe acea fata cu care s-a sarutat inainte! stai de vorba cu el si o sa aflii.fii cat mai deschisa nu fi timida!:*
Da tocmai am vorbit cu el e dispus sa fac orice pentru mine.
Ce nu intelegi omu vrea so ****
Cati ani o fi avand?
Nu stiu ca nici varsta nu o zice
Te intereseaza...eu cred ca NU asa ca m-ai bine mi-ai raspunde decat sa comentezi!
Sigur ca ma intereseaza altfel nu as fi intrebat... logic, nu?
Eee...ia sa nu te mai intereseze!
Asculta draguta, am intrebat cu un motiv. Ca sa stiu cum sa-ti raspund la intrebare...dar vad ca ai un tupeu fantastic! Prefer sa inchei aici conversatia cu tine.
Eu cred ca ar trebui sa te lasi greu, adica orice vrea sa-ti faca sa fi putin mai distanta... Sa fi indiferenta. Daca la un moment dat te intreaba ce ai. Spune-i -> Intreab-o pe fata care ai sarutat-o.
Mai bine sa nai incredere in el, pentru ca sunt multi ca dinsu. Pursimplu afla mai multe despre el, tu dai mai putine detalii despre tine, afla ce prezinta.Da asta e evedent ca eu placut prezenta ta, dar tiam mai spus de aestea sunt pe unde vrei.Fii mai discreta si nu te lasa sub vraja luia.
beausingurlamasamea întreabă: