| RandyOrtonRKO a întrebat:

Deci TPU! E o fata la mine la bloc o cheama myky si imi place ff mult de ea si i-am trimis o melodie de pe youtube pentru ea si i-am zis Pt ca Te Iubesc si ia mi-a zis mersi si mi-a trimis si ia una si mi-a zis pentru k te iubesc si dupa mi-a trimis pe mess in privat
Ea: heyy cf? ai treaba?
EU:Nu scuze eram pana la balcon
Ea: ok. auzi. eu te lovv foarte mult big grin
Eu:si eu te iubesc foarte mult
si dupa s-a dus la masa si cand a venit a zis ca se culca pentru k o doare capul : si i-am zis :
Ok noapte buna Te Iubesc Mult :X:X:X:X:X:X
si dupa a iesit
mie teama ca... daca o intreb daca vrea sa se comb cu mine sa spuna "NU" deci intrebarea mea este :

Cum sa fac sa ma combin cu ea :X dau funda la cel care imi spune big grin va rooog puppy dog eyes o iubesc fffff multtt! :X:X Va rog cat mai multe comm mai ales din partea fetelor pentru k ele stiu mai bine :X

7 răspunsuri:
| jhonsmyth a răspuns:

Da ia-ti inima in dinti si intrabo, nu ezita cu asa ocazii nu prea te intalnetihappy succes si lasa un com cand ai intrebato sa zici ce a zishappy
Cu un pic de vointa faci de toate, cu rusinea mori de foame de toate speri k intelegi ce zichappy suucceshappy

| RandyOrtonRKO explică:

Hm...am sa incerc happy

| KokoFredyRadulescu a răspuns:

Eu zic sa-i faci un RKO daca nu vrea smug

| neutrino a răspuns:

Pai daca ea te iubeste, tu o iubesti, ce mai asteptati? Iubiti-va!

| Casiana a răspuns:

Din discuţia voastră, pare că deja sunteţi "combinaţi". Mai bine spune-i ceva de genul " mă bucur să am o prietenă aşa frumoasă ca tine ". Vezi dacă te aprobă.

| RandyOrtonRKO explică (pentru KokoFredyRadulescu):

laughing)))))))))))) 619 laughing))) sau tibie =]]]]

| KokoFredyRadulescu a răspuns:

Ii faci ce manevra doresti pana numai poate, pana cand "SHE TAPS OUT" si doreste sa va combinati