| RaVuL a întrebat:

Deci TPU eu o iubesc pe o fata ea e de clasa a 7 iar eu a 8 si nu stiu cum sa ii zic ca imi place de ea(tinand cont ca maicasa e profesoara de romana in scoala)

Răspuns Câştigător
| b342 a răspuns:

Pai.daca nu poti sa-i spui ca o placi, fa gesturi care sa-i arate.Invit`o in oras.chestii d`astea.dar, la un moment dat tot trebuie sa-i spui.Adevarat,cand placi pe cineva este greu sa-i spui ceea ce simti.Dar trebuie sa ai curaj.Nu inteleg ce legatura are mama ei cu voi 2thinking Poti sa-i spui ca tu nu simti o relatie de prietenie ci mai mult. poti sa spui ca atunci cand ai vazut-o, ti-a batut inima.chestii d`astea.Nu stiu cum nu pot unii sa spuna ceea ce simt.eu la gradinita i-am spus unui baiat ca-mi place de el asaa... direct! laughing sau.fii tu insuti! o sa te placa asa cum esti tu. sper ca te-am ajutat.(:

3 răspunsuri:
| SpecialGirl a răspuns:

Nu este nevoie sa-i spui ca o placi. Dovedeste`i.Invit`o in oras, iesiti in pauza pe afara. apropiete de ea. Sigur isi va da seama ca o placi si poate cine stie.se indragosteste si ea de tinebig grin

| b342 a răspuns:

Nenea,merci pentru funda! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca ca maicasa se va supara daca ii spui verde in fata ca o placi(pe fica-sa). doar sa nu o superii.in general adultii nu sut pro din prima dar poti incerca.succeshappy