| RaVuL a întrebat:

Deci TPU eu o iubesc pe o fata ea e de clasa a 7 iar eu a 8 si nu stiu cum sa ii zic ca imi place de ea(tinand cont ca maicasa e profesoara de romana in scoala) dar nu maicasii vreau sa-i spun.Eu vreau sa ii spun ei

Răspuns Câştigător
| tkdmadalin a răspuns:

Eu unul tiasi sugera sa procedezi asa:
1.Fa rost de id-ul ei sau cereil personal.
2.Converseaza spune-i ca ai vazut-o prin scoala iti e simpatica si vroiai sa o cunosti
3.Mai lasi timpul sa treaca si daca vezi ca si ea te place si ii place felul tau de a fi
4. Exprimati sentimentele spune-i ca de fapt tie tia palcut de ea si ai fost cam timid si te temeai ca daca ii vei spune ea nu o sa te placa... ( asta tine tot timpul in cazul in care si fata te place )
5. Daca zice da ia un trandafir si dail a doua zi cand o vezi!
6.Deja e a ta smug
7.Mult noroc! si
8. Sper ca ti-am fost de folos

6 răspunsuri:
| User a răspuns:

Acuma. o iubesti sau o placi? E diferenta cam mare intre chestiile astea doua. Si nu, nu-i spune lui ma-sa, spune-i lui taica-su silly

| iza4ever a răspuns:

Raul faptul ca mama ei e profesoara in scoala nu te opreste sa fiti prieteni sau iubiti. Incearca sa vorbiti... dupa ce ati vb ii ceri id de mess ca sa tineti legatura mai vorbesti cu ea ce mai vorbesti pe mess, mai vorbiti si pe la scoala, si asa dupa ceva timp ii spui ca iti place de ea.big grin Apropo daca ceilalti copii din scoala rad de faptul ca tie iti place de ea nu ii baga in seama, important este ca tie iti place de ea si vrei sa vezi daca si ea simte la fel.tongue Sper ca ti-am fost de ajutor. Mult succes, Raul!tongue

| Katalin02 a răspuns:

Da ma cum a zis Paul27 asta, spune-i lu tasta si pleci cu ochii facuti gogosi si in carucior cu rotile, du-te ma **** tare la ea si ia-o de mana, spune-i ca o placi si vrei sa fi cu ea happy si gata ce **** tie rusine sa ii zici lu una ca iti place de ea, esti martalog cumva?

| Bubless a răspuns:

Ai putea pentru inceput sa o saluti, apoi te bagi putin in seama cu ea. Incerci sa te imprietenesti cu ea, dupa care iti va fi mult mai usor.
Ar parea banal sa mergi asa direct sa ii spui: da stii, eu te iubesc. Mai bine va cunoasteti pitin, apoi sa ii spui.
Cel mai simplu ar fi sa vorbiti pe messenger. Ai putea sa ii ceri id-ul sau sa pui pe cineva sa il ceara. Succes!

| mada_7651 a răspuns:

Incearca sa o faci geloasa cu alte fete si daca observi ceva ciudat la ea te place

| adyzxc a răspuns:

Poi nu stiu ia se uita la tine adicaaa te observa sau nici nu existi pentru ea?