Pai pentru sex nu trebuie sa ai neaparat nu stiu cat in relatie, conteaza sa il iubesti si sa te iubeasca ca daca el nu te iubeste cu adevarat si urmareste doar sexul o sa ai fffff mult de suferit pentru ca te foloseste(asigurate ca te iubeste cu adevarat si dupa aia te gandesti daca vrei sa-ti incepi viata sexuala) nu e greu sai aduci vorba despre faptul ca vrei so faceti, poti sa-i dai un semn si de acolo isi da el seama si incepe sa vrea si sa dea si el semne ca vrea(conteaza sa stie ca ai vrea) si de acolo va descurcati voi, iar daca nu isi da seama de semnul tau(exemplu de semn: poti sai bati un apropo despre cum ar fi sa faceti sex) dai mai multe semne dar daca nici atunci spune-i c aai vrea sa incerci cu el(si el nu va rade, tocmai ca va accepta si se va simti mandru de el ca este primul tau barbat)
Iti urez succes si sper ca te-am ajutat
Fundaaaaa?
Pai cam dupa un an ar fi indicat dar nu este o regula ai doar grija sa nu fi ranita si sa cunosti bine persoana.Cand simti ca il cunosti suficient cred ca atunci e momentul. Daca tu te simti pregatita poti incepe chiar tu acest lucru (adica un preludiu) si vezi cum reactioneaza sau il poti intreba pur si simplu in timp ce va sarutati daca isi doreste mai mult de la tine.Nu uita de protectie.Bafta
Incepe o conversatie despre viata sexuala cu el. Si poti sa o faci cu el la orice varsta atata timp cat va iubiti. PS : Daca o sa o faci cu el o sa fiti mult mai apropiati decat sunteti, iti spun eu. Bafta scumpo. Te pup, ai grija de tine. Fundita? :*
Este simplu nu comteaza de cat timp esti cu el nu conteaza ce simte el pentru tine nu conteaza nici ce stadiu al vietii este...
dar conteaza enorm sa te simti pregatita ATAT FIZIC CAT SI PSIHIC fatpul ca nu stii imi spune mie ca nu esti pregatita si poate ca ar trebui sa faci un pas inapoi si sa te intrebi ce te face sa te indoiesti de naturaletea pasului asta.
nu te forta cand o sa fie timpul o sa vina natural
Pai dfpt nu exista o anumita varsta la care poti sa iti incepi viata sexuala. si nici un anumit numar de luni\ani in relatie ca sa o faci. konteaza numai daca ai incredere multa in el. si daca el te iubeste o sa aiba grija d tinesi poti intr-o zi cand sunteti singuri acasa la tine\ el sa il saruti si sa fii tandra ca intelege el, nu te teme si fii relaxata ca doar il iubesti si te iubeste
Din prima zi>! oricand. si sa stii. ca acum numai mere cu iubire si cu rahaturi din astea. fa-o cu cine vrei sa o faci cand vrei! ca te lasa si daca zice ca te iubeste. si chiar daca iti demonstreaza asta! . Traim in secolu 21. trezitiva toti cu iubirea. cuvintele " te iubesc. te pup. bla bla bla. " sunt doar asa de pamplezie( de intretinere a relatie ) nu isi au rostu din pctu meu de vedere. adica le rostesc si eu. dar in gandul meu ii alcv. si la toti. "" ADAM SI EVA A FOST O DATA ""- iubire adevarata!
Vorbesti deschis cu el iar baiatul normal ca o sa vrea, doar nu e fraier ( cred)
GEORGEL2012 întreabă:
alexito93x întreabă: