| WhineUP a întrebat:

Deci TPU, imi place de un baiat dar el daca ne combinam vrea sa facem si dragoste sad dar eu inca sunt virgina si nu ma-s simtii pregatitasad i-am zis ca daca o sa o facem dupa 2 zile sa ma lase si din astea... el o zis ca nu e asasad dar toti is la felsad si cica nu mar mai lasa cel putin 1-2 ani:-s nu stiu ce sa facsad? imi place multsigh plss TPU, sfaturicrying si daca sa fac asta.cum sa-i zic sane combinam sau cv de genu?sad

Răspuns Câştigător
| DouaPuncteD a răspuns:

Deci WhineUP.

Crede-ma ca si eu am fost in acceasi situatie. Toti promit ca nu te vor parasi, ca vor avea grija, dar de undee raised eyebrows. Baietii au un sigur scop si-l stii prea bine. Eu acum nu stiu ce varsta ai si nu sunt in masura sa iti dau sfaturi. Dar in orice caz, nu o face, si nu cu el. Gaseste-ti un baiat care sa te iubeasca, un baiat care sa tina la tine, un baiat care cu adevarat de merita WhineUp.

Sa nu cumva sa faci greseala sa te culci cu el, ca o incurci cu mine! laughing

Te pup, si ai grija de tine kiss

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu te-ar lasa 1-2 ani, se te astepte macar 1 an cu sexul. Nu toti barbatii sunt la fel, doar cei care iti cer sa faci sex inainte de a simti dragoste.

| elasexygagica a răspuns:

Fato baietii sunt hortarati, nor sa stea dupa tine, or sa treaca la alta mai hotarata si ramai singlewinking

| FucktheSystem a răspuns:

Vrea să facă sex cu tine, mare chestie, oricum după o să se despartă de tine, deci ce-ți faci atâte griji.
Te anunț eu nu te plac și degeaba-l placi tu...

| ciresik80 a răspuns:

Daca esti majora si crezi ca te merita fa pasul asta daca nu da-l naibii ca riscul de face cancer de col uterin tocmai pentru ca ti-ai inceput viata sexuala prea devreme este mare.

| robertpaul a răspuns:

Nu face greseala, pentru ca vei regreta toata viata.Cum spun si ceilalti.Lumea nu se termina la el.Trebuie sa simti ca vrei sa faci asta, nu sa ti se impuna.Insemna ca e un disperat, daca ti-a propus asta si n-are rost sa te mai gandesti.Barbatul este cum este,dar femeia este o floare, atat timp cat este pura. Daca o faci, vor afla toti din jurul tau.Sunt baieti, care apreciaza asemenea fete, cu adevarat.Eu sunt baiat.Am cunoscut pe net o fata,acum ceva ani, am mers la ea sa ne cunoastem, am dormit 10 zile langa ea si nu am facut dragoste, pentru ca era virgina.A zis ca se pastreaza pentru cel cu care se va casatori.Am acceptat asta, chiar daca erau hormonii in mine cat o bomba nucleara.Nu am fortat-o i nici un fel.E greu pentru barbati sa doarma langa o femeie, fara sa faca dragoste.Doar autocontrolul te poate face sa depasesti orice problema.Indiferent ca-ti place,nu intra in jocul lui,pentru ca ii vei vedea adevarata fata.I-auzi, ca nu te lasa cel putin 1, 2 ani.Pai esti obiect de uz casnic?))))

| вяυηєтнα a răspuns:

Eu as zicxe sa nu o faci pentru ca ce zice el nu e adevarat k nu te lasa.Ar trebui sa ii fie rusine sa iti zica asta k daca va combinati sa te si culci cu elstraight facede acolo poti sa iti dai seama ce fel de baiat e si c vreasadmai bine ar fi sa iti cauti altul si sa il lasi sa isi gaseasca alta proasta nu tu pentru ca pentru unu ca el nu merita sa ii daruiesti lui tot ce ai tu mai frumoswinking
Sper ca te'am ajutathappy
pupici:*:*

| Lisadream a răspuns:

Cred ca ar spune orice ca sa isi atinga scopul. Imagineaza-ti cateva minute cum ar fi tu sa fi cedat pentru el si relatia sa nu dureze, cum te-ai simti? daca nu te simti pregatita dupa ce o faci te vei simti folosita (parerea mea)

| Cretsulina a răspuns:

Hei :* Eu zic sa nu o faci pentru ca nu merita. E clar ca el vrea decat un singur lucru de la tine si acela e sa se culce cu tine si atat happy. Asa sunt majoritatea din ziua de azi. Eu zic ca nu merita oricat de mult il placi.vei regreta toata viata apoi. Un baiat/barbat daca chiar te vrea te poate astepta din punctul asta de vedere daca stie sa se controleze happy. Ai grija de tine si vezi ce faci:* pupici

| WhineUP explică:

@DouaPuncteD imi lasi si mie daca vrei, id tau de mess? plsswhistling?

| EvellineDub a răspuns:

Buna!
Da,in aceeasi situatie sunt multe fete din ziua de azi, nu merita sa faci asta, el nu te merita.Este clar ca doar asta vrea de la tine si atat,el poate promite ca nu te lasa,dar dupa ce o faceti,imedia se cara, si mai ales daca nu te simti pregatita, vei gasi altul care sa te merite>big grin

| swagMeOutBitch a răspuns:

In aceeasi situatie e prietena mea.dar ea l-a dat uitarii pe nesimtit pentru ca au stat imp 4-5 zile si el i-a cerut sa se culce cu ea:]]poftim cultura.iar dupa cateva zile a sunat-o si i-a spus ca el a glumit si sa il ierte, dar ea nu a vrut.
deci cu problema ta draguta.cum sa iti spun, dupa ce o sa faceti dragoste nu o sa te mai caute deloc, nu o sa te mai bage in seama.etc.asa ca mai bine uital decat sa pui sentimente intr-o relatie dinasta.BAHHHH nu ii mai bagati fetii prostii in cap.cica sa te astepte un an 2:]]]]]. oricum o sa te lase scumpo nimk nu e pentru totdeauna asa ca nu risca