anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci,TPU,posibilitatea,ca dintr-o depresie,din cauza unor fapte din viata,sa vorbesti cu o ex-girfriend de a ta,prima la care ai avut ocazia sa o saruti si n-ai facut-o,ea se supara,se desparte de tine, apoi vine urmatoare cu,care am parte de primul sarut,dar dupa un timp ne certam si nu mai vorbim nici macar nu ma mai baga in seama,asta a umplut paharul,si cand simti ca esti ultimul de pe planeta,vine cu adevarat prima fata din viata ta corbesti doua ore,te pui intr-o relatie cu ea si treci peste toate,ajungand de la "moartea vie" de pe pamant,in nirvana din al noua-lea cer. Credeti ca se merita sa continu? Sunt o persoana norocoasa? Care a fost prima de fapt? Sa stiu pe cine sa uit mai incolo! Mersi, funda!

Răspuns Câştigător
| unknøwn a răspuns:

Bănuiesc că eşti la vârsta adolescenţei.
Vârsta la care 80% din adolescenţi(poate şi mai mult) sunt nişte pachete de confuzie, nedumerire şi traume din copilărie.

Toţi cred că toată lumea îi urăşte. Toţi cred că ei sunt cei mai praf.

Nu contează pe cine trebuie să uiţi.
Trăieşte clipa în prezent, în viitor n-o să mai conteze trecutul.
Te afectează cumva tipa care-ţi plăcea de la grădiniţă? Nu. Că o trecut timpul. Te-ai maturizat. Nu te mai interesează. Aşa o să se întâmple şi cu astea..doar să treacă timpul.

Ce vreau eu să transmit: Trăieşte clipa PREZENTĂ! Că mâine s-ar putea s-o pierzi...

0 răspunsuri: