| boylivgume a întrebat:

Deci TPU! sunt in clasa a 9a si am aflat ca un baiat ma place,mi-a spus chiar el asta prin telefon,dupa ce mi-au spus inca vreo cativa prieteni de-ai lui, si noi ne-am tot intalnit,si vad foarte clar ca ma place,sunt singura fata care nu am fost injurata de el sau asa ceva,si ii place sa vorbesca cu mine,insa vad ca mai sta si cu o alta fata de vorba si ii place sa o asculte,sa vorbeasca cu ea.dar mai mult ea se da la el,insa prietenii lui nu au facut niciodata 'glume' gen sa spuna cu voce tare ca o place el,doar in prezenta mea fac asta,iar el ma suna si imi trimite mesaje,insa am impresia ca vorbeste si cu ea, dar ea are iubit,insa se da la el,eu nu mai inteleg nimic,ma iubeste sau nu? urmeaza sa-i dau un raspuns,daca il iubesc sau nu! eu il iubesc,insa nu stiu daca trebuie sa-i spun asta,insa vreau foarte,foarte,foarte mult sa il saruta, e pe cale sa devina primul meu sarut! deci voi ce credeti? ma iubeste mai mult pe mine sau pe ea? luati in serios!

23 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Esti putin disperata dar trece...omul vrea sa aiba mai multe posibilitati, daca nu merge cu tine va merge cu cealalta fata

| boylivgume explică (pentru shadow72):

Voi chiar vreti sa ma faceti sa ma tund cheala? laughing) terminati cu raspunsurile negative!

| shadow72 a răspuns (pentru boylivgume):

Nu stiu eu asa as proceda...dar ma gandesc ca daca stai cu el nu o sa mai vorbeasca cu fata aceea.incearca sa ii dai un mesaj in care sa il intrebi ce relatie are cu ea si ca raspusul tau e in functie de relatia care o are cu ea.e posibil sa fie doar o preitena.happy?

Dar eu stiu ca e doar o prietena, dar nu stiu daca are sentimente si pentru ea, do u understand? laughing)

Inteleg...te invat eu cum sa faci.te cuplezi cu el si vreo 2 saptamani stai calma, adica nu ii spui ca il iubesti de mama focului etc, etc.asa vei vedea daca continua sa vorbeasca cu ea si daca simte ceva pentru ea. daca baiatul e ok, felicitari, te-ai ales cu un iubit.

Si daca ma atasez de el si apoi trebuie sa renunt? laughing cum il inlocuiesc?

Esti un baiat interesant..hmm laughing

Tocmaid e aceea ti-am spus sa fii calma, calma insemnand sa nu te implici prea mult.e greu sa te atasezi de cineva in 2 saptamani. oricum o sa iti dai seama din preimele zile de el daca esti fata desteapta.nu il inlocuiesti, il pui sa aleaga intre tine si ea daca e vreo problema, daca o alege pe ea stai linistita ca mai sunt baieti.

Daca ai stii tu...

Adica? laughing) ..man,eu vreau sa stiu cine esti tu!? ma lesi?

Poate nu imi dai funda, am facut cancer la unghii tot scriind aici

Auzi la el ..eu incerc sa-l aburesc, si el nu-mi da nici un fel de atentie laughing

Cum sa nu iti dau...dar nu am mai primit o funda din clasa a 4-a, cu toate ca le-am dat raspunsuri bune....cati ani ai?

Plus ca ar fi mai dragut daca m-ai aburi intr-un mesaj privat....sunt mai timid de felul meu si sa rusinez cand vorbesc cu fetele si vad altii

| neutrino a răspuns:

Pe ea o iubeste mai mult in direct, pe tine te iubeste mai mult la telefon. Si daca ai scapat pana acum neinjurata de el, atunci el este alesul cu, care tu trebuie sa-ti incepi aventura primul sarut.

| boylivgume explică (pentru neutrino):

laughing) cica 'daca ai scapat neinjurata', prea tare, give me five beyb! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca e cazul sa vorbimd e iubire? Trebuie sa treaca multa apa pe Amazon sa se ajunga la asa ceva.
Sa spunem doar ca va placeti reciproc. Daca el a spsu asta atunci e clar ca asa e. Poate cealalta fata e doar o prietena, banuiesc ca nu iti doresti sa fii singura persoana de sex feminin cu care comunica. Poate ca ii cere sfaturi in legatura cu tine, cine stie. Nu ar trebuin sa fii geloasa doar pentru ca vorbeste cu ea.
Daca il placi ar trebui sa ii spui asta, sa nu regreti mai tarziu. Cat despre sarut, dupa ce ii dai raspunsul il poti saruta.
Succes.

| JIJ a răspuns:

Stiu, incearca sa te faca geleasa asa reactioneaza creierul lui, dar si acea fata a simtit si a fazut ca tu il placi si de aceea se da la el.

| AdevărulGolGoluţ a răspuns:

Te iau foarte tare in serios si iti spun ca nu il iubesti nici tu pe el si nici el pe tine laughing Nu se poate spune iubire, e o placere mai mare si atractie. Nu e iubire, nu poti iubi pe cineva asa repede happy Daca tipa respectiva are iubit, tu ai cale libera, vorbeste cu el, spune-i ca vrei si vezi mai departe ce se intampla big grin Mult noroc happy

| boylivgume explică (pentru AdevărulGolGoluţ):

Mr, ai stricat tot, mersi mult, mersi tare mult! laughing

| CastraveteMuratCuHerpes a răspuns:

Poti sa incerci sa vorbesti direct cu el.

| Tigrul15 a răspuns:

Poate ea îi este o prietena foarte buna, atat.

| George_Balan_1988 a răspuns:

Analizeaza terenul si cand ai ocazia ataca laughing