| soony a întrebat:

Deci traiesc cel mai urit lucru. Mie imi place de un baiat cu 2 ani mai mare decit mine.Pentru ca sa-i spun ca-mi place i-am scris o scrisoare si i-am dato unei prietene de ale mele sa eu da.La urmatoarea lectie a venit la mine cu mai multi colegi din clasa de la el si era si de la mine. Mi-a spus potolestete copilo ce ai? A inceput sa rid de mine m-a facut de tot risul.Acum toata scoala vorbeste despre asta.Prietenele mele si ele rid de asta ma fac proasta.sad Ce sa fac? Astazi nici nu am fost la scoala.Help cum sa scap de asta?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din asta trebuie sa inveti ca este urat din partea unei fete sa umble disperata dupa un baiat, ca baietilor le plac cetatile care trebuie cucerite. In al doilea rand, ar trebui sa stii ca sentimentele adevarate nu se trambiteaza pe la prieteni inainte sa discuti situatia cu persoana aleasa. Cred ca el s-a simtit foarte prost cand a venit o terta persoana sa-i dea scrisoarea, ai gresit serios si era evident ca va iesi prost. In al treilea rand: pe ce criterii ti-ai ales tu baiatul asta, cat de bine il cunosteai? Se poarta cam urat si te umileste voluntar, ceea ce imi spune ca nu e tocmai un baiat de soi.
Nu te mai tine dupa baieti, lasa-i pe ei sa se tina dupa tine.
Pentru momentul actual: o sa uite la un moment dat, probabil in timpul vacantei. Tu asigura-te ca ti-ai invatat lectia.

| soony explică (pentru Brigaela):

Si da chiar am fost prostuta eu de abia ca il stiam cum il cheama pe acel baiat.Insa am zis ca niciodata nu voi mai alerga dupa baieti si nu voi mai vorbi despre iubire.Ma enerveaza, doar prieteni si atunci cind cineva mi-a propune sa ma intilnesc cu el voi zice-Marsh pleaca. Putin cam dur dar acest baiat ma schimbat mult

| Brigaela a răspuns (pentru soony):

Si mai asteapta macar 2 ani pana sate gandesti la baieti. Traieste-ti copilaria si ocupa-te doar de scoala. Vei fi mult mai castigata si nu te vei mai face de ras.

9 răspunsuri:
| DeeaUcideVisse a răspuns:

Unu la mana ...azi nu s-a dus NIMENI la scoala pentru ca e vacanta. *palmface*
Doi la mana : Ai mai mult de 11 ani?

| soony explică (pentru DeeaUcideVisse):

La mine inca nu e vacanta sad happy. Si da am 14 ani.

| GrosuPatrisia a răspuns:

Fii indiferenta, fa-te ca nu-ti pasa! Nu-i baga in seama, sunt mitocani, cat despre "prietenele" tale, nu-s sigura ca ti-s chiar prietenewinking sunt doar niste nesimtite care profita!

| Bybyutzzzz a răspuns:

E cel mai naspa lucru posibil mie mi s-a intamplat exact acelasi lucru, cel putin pe tine nu te-a injurat in toate felurile, ca pe mine, oricum baietii astia nu stiu sa aprecieze o fata, ei se gandesc doar la alea mari, care sunt niste pitipoance, pline de fite Cel mai bine ar fi sa nu mai discuti despre el, si efectiv sa-l lasi in pace, ca nu merita Oricum, stiu ca e foarte greu, mai ales ca si prietenele te-au cam lasat balta

| Maditzaa16 a răspuns:

Deci daca a ras de tine inseamna q e cam prostut. Greseala ta e ca trebuie sal cunosti mai bine inainte sai dai trimiti scrisoarea sa stii cum va reactiona. Ar fi fost bine sa gandesti inainte si nu te mai tine de scrisori. Dar cum faptul e consumat fii indiferenta cat despre prietene... Cautati altele daca nici el nu-s langa tine cand iti e greu atc st doar false happy succes si lasa baietii q poate asta de iai trm scrisoarea peste cv timp o sa umble el dp tine. Atc o sa razi si tu de el acum cautati prieteni/e noi happy si baieti poate o sa ai nevoie de vreunfat de la ei happy

| Indecenta a răspuns:

Acum ce poti face este sa te amuzi si tu de situatie, sa tratezi cu umor faza, sa spui ca a fost doar o gluma si ca ii vei mai trimite scrisori cand te plictisesti...

| costinxx22 a răspuns:

Nui nimic te voi ajuta eu! Spune-i pur si simplu sa nu mai rada de tine ceartate cu el sau el rade ca te iubeste! Eeeee vezi tu cand o sa ai 22-25 de ani! Funda te rog?