| anonimul29 a întrebat:

Deci treaba sta cam in felul urmator : eram cu ea de 1 luna bu ntoate si frumoasa pana intr o zii cand i-am zis sa ne vedem si noi si a zis ca s-a certat ra ude tot cu mama ei nu stiu ce, am zis bine te inteleg!
A 2 a zii intru pe mess sa vorbesc cu ea si incepe sa mi zica ca nu crede ca mai are rost sa fim impreuna ca are probleme mari in familie si nu poate sa mai aiba timp de mine am zis ok te astept inteleg situatiile de genu, dupa cateva zile vad ca numai intra pe mess nu stiu ce imi faceam griji, o caut pe a..s.ro si vad ca are poza la avatar cu unu! Se mai merita sa o caut eu cred ca nuoh go on?!

Răspuns Câştigător
| JoshuaNNN a răspuns:

...Din pacate cred ca ai dat de o c***a care isi schimba partenerii dupa cum "i se scoala".Am avut si eu o prietena de genul si acelasi lucru mi l-a facut si mie, a inceput sa bage vrajeli de familie numai ca eu i-am zis ca ii sunt alaturi...si ea urmatoarea zi nu ma mai baga in seama, nici nu mi-a zis "du-te dracu ma despart de tine" ci s-a bagat cu altu happy.
Categoric nu se mai merita sa o cauti, ce se merita e sa o scuipi cand o vezi pe strada. Vorba aia: "mai are balta peste."

2 răspunsuri:
| Ada_Kertesz_1992 a răspuns:

Eu zic ca nu merita. Poate cearta cu mama ei a fost doar un pretext ca sa fie cu altcineva.

| mexicannu a răspuns:

Categoric nu!