| Melii199 a întrebat:

Deci, treaba sta in felul urmator, vorbesc un baiat, toate bune si frumoase, pana acuma cand nu ma mai cauta deloc. Inainte noaptea vorbeam la telefon, toata ziua ne sunam... insa ultima data cand am intrat pe el, a fost sec ( nu este prima data cand face chestia asta ) si acum nu ma mai cauta absolut deloc.
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| DuduKomatsu a răspuns:

Buna!
Deci, daca vorbesti cu el de ceva timp, inseamna ca ati inceput sa vorbiti mai deschis, corect? Nu stiu ce gen e el dar daca e genul acea care pana acum iti impartasea unele chestii mai intime, eu zic sa vorbesti cu el sa il intrebi care e faza pana la urma, nu? Doar nu iti doresti sa suferi. dar daca e genul acela de mistocar, stii tu, caterinca mai prostuta asa, nu il mai baga in seama. si o sa vezi ca o vina el la tine la urma urmeilaughing Bafta :*

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nimic, respecta-i dorinta si accepta realitatea. Acum il deranjezi.

| cristimihailov a răspuns:

Sa il lasi in pace. Are alta fata.

Răspuns utilizator avertizat
| FcRb1923Madalin a răspuns:

Pl.m voia sa ti-o infiga dar daca a vazut ca nu merge a dat bir cu fugitii. bafta!

| zHeArTz a răspuns:

Hmm greu. Ori continui sa il contactezi (o sa creada ca esti disperata) ori faci pe indiferenta happy Ai avea ceva sanse sa te sune el in jur de o saptamana sau doua thinking E greu sa primesti un raspuns bun, tu cunosti mai bine situatia si persoana. Bafta :p

| superpret a răspuns:

Cred ca l-ai suparat candva.

| AnithaAnaMaria a răspuns:

Gandeste-tela ceea ce ai vb cu el poate ai spus ceva care l-a deranjat sau poate a auzit ceva despre tine care nu i-a placut! incearca sa vb cu el