anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci,trebuie sa aleg intre 2 fete.Prima de care imi place mult,o iubesc, este la distanta. avem o relatie la distanta, si de vedem 1 data pe luna,poate chiar mai rar( chestia se va schimba pentru ca in cativa ani va veni la facultate in orasul meu),dar de ceva timp instictul meu barbatesc imi spune ca ma insala laughing). vorbim din ce in ce mai rar,parca numai e asa dornica de discutie, iese afara mai des, sta mult s.a.m.d..si imi este frica sa nu ma insele,pentru ca o relatie la distanta costa,si nu-mi convine sa dau niste banii pe autobuz sa ma duc la ea,si ea sa iasa cu altu a doua zi,iar ce-a de-a doua fata este o fata care este mult mai aproape de mine,in acelasi oras cu mine,sincer nu cred ca am sentimente fata de ea, dar imi este simpatica. Fara raspunsuri gen : " fa ce crezi ca e mai bine, aleage-o pe aia cu care te simti mai bine" etc..ma tot gandesc de 1 saptamana si nu reusesc sa ma hotarasc..sa continui cu fata de la distanta,si sa stau cu inima in chiloti, mo insela, nu mo insela..sau sa aleg fata care este aproape, si ma pot vedea zilnic cu ea?

Răspuns Câştigător
| diavolitadulce a răspuns:

Daca sta mult afara nu inseamna ca te inseala. si eu am o relatie la distanta de un an. este imposibil totusi sa stai numai la telefon. daca chiar o iubesti asteapt.o si spune.i ca mai bine iti spune daca are pe altcineva si ramaneti prieteni si ca tu nu te superi. trebuie sa aveti incredere unul in celalalt

3 răspunsuri:
| împartezâmbete a răspuns:

Mmm da depinde ce e in sufletul tau frate, pe cine simti tu ca iubesti mai mult, pe ea sa o alegi! nu te lua dupa distanta sau alte criterii de genul asta

| neutrino a răspuns:

Stai cu inima in chiloti pana iti vine mintea la cap. Nu exista relatie la distanta, exista doar amagire si minciuna.

| Wolfyye a răspuns:

Cea care e mai aproape.