| nuamnumedececontinuuisacitesti a întrebat:

Deci.uitati care e povestea:
Este un baiat pe care il cunosc de vreo 3-4 luni si. s-a indragostit de mine :s si.a tot tinut-o tot cu pupici dulcii si chestii d'astea si pan la urma m'a intrebat daca vreau sa fiu cu el si eu am inceput sa tin la el doar ca el are 18 ani iar eu 13 si nu stiu ce sa fac prima oara l'am refuzat. a doua oara i'am zis ca nu'stiu ce sa fac, dar nu stiu daca el tine cu adv la mine sau daca vrea doar sa facem SEX! el imi zice ca ma va astepta sa cresc mare si chestii d genu! nu stiu daca mi-a mai scapat vreun amanunt, m-am pierdut printre randuri
VOI CE CREDETI CA AR TREBUII SA FAC?

Răspuns Câştigător
| SecretColors a răspuns:

Daca asi fi in locul tau lasi refuza complet pentru ca el are 18 ani si doreste sa faca alte chesti si u poate ca nu realizezi ce are respectivul in minte in locul tau nu asi acepta asa ceva pentru ca sa tinem cont de varsta si de tot deci ai grija si fi fata cuminte ca nu se stie pe unde ajungi Succeswinking

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sa lupti pentru el, totul e posibil, cred ca poti reusi sa faci sex la 13 ani

profil = blog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii ce are in cap?
Sex,sex,sex,sex,sex,bani,sex,sex, sex.
Acum tu alegi, in conditiile astea, daca vrei sa-i dai o sansa (sansa de a se "juca" cu tine, normal) sau nu.

| Kitty1212 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughinglaughinglaughing buna asta sex sex ...sex, bani...laughinglaughing

| Vix999 a răspuns:

SA ITI VEZI DE SCOALA! Un copil de 13 ani NU are ce sa caute cu un adult de 18. Ma apuca spumele cu toate povestile astea cu pedofili!

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Bucură-te..altele la vârsta ta nici nu mai conștientizează pe moment ce e bine și ce nu și drept urmare își încep viața sexuală.
Eu zic să te rezumi decât la cei de vârsta ta.

| nuamnumedececontinuuisacitesti explică:

Pentru cei care au zis ca sa ma apuc de scoala sauca sa nu ma apuc de sex; nici nu aveamde gand!laughing) eu sunt o fata cuminte am pus intrebare sa vad ce pareri aveti
big grin