| mirunikaiubirica a întrebat:

Deci, uitati care e problema.acum cateva zile doi baieti mi-au dat add pe facebook si na, ne-am cunoscut, cica ei erau cei mai buni prieteni, si acum au inceput sa ma placa amandoi, imi zic,, frumoaso" imi trimit pupici, iar acum eu am ipresia ca le stric prietenia, si am inpresia ca ii plac pe amandoi, dar intr-o seara unul din ei mi-a scris"Credeam ca Dragostea inseamna o adevarata condamnare la suferinta, dar datorita tie am aflat ca a te indragosti e ca si cum te-ai trezi pentru a trai din nou. Acum cand esti cu mine totul pare schimbat in jur... oamenii, natura, par mai buni, mai calmi, mai puri in ciclul lor zilnic, timpul parca s-a oprit in loc numai pentru noi doi, pentru ca tu esti cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in viata mea #Dragostea ta a venit pe furis, furandu`mi o parte din sufletul meu... Te iubesc!" ­­si acum nu mai am cuvinte! nici nu stiu cum sa ii spun prietenului lui ca sa nu ii frang :X deci niste sfaturi, VA ROG?

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Am senzatia ca au pus pariu care te cucereste mai repede si tu nu intelegi.
Dragostea nu e asa,cuvintele vin greu si tarziu,ceea ce ti-a scris arata un sentiment real si adanc pe care un om matur il poate simti dupa mult timp si dupa lungi clipe petrecute cu persoana draga,ceea ce nu e cazul la voi!
Nu fii naiva, arata-te surprinsa de sentimentele lui atat de "adanci" si spune-i ca ai nevoie de timp sa te gandesti si sa-ti revii din surpriza!
Gaseste-ti un baiat in real life, abia atunci vei intelege ca intr-adevar esti obiectul unui pariu banal!

| RyugaHideki a răspuns:

Renunta la amandoi. Sunt doar niste copii -.-

| Originalone a răspuns:

Ce aveti mah copiiii.
Astea is luate de pe net,crezi ca a scris el cu cuvintele lui asa ceva.
Folosesc trucuri sa cazi la pat.
Ce este pe net este fals,sub o masca ce crapa foarte usor la atingere.
Real life, ia-ti de acolo prieteni, anturajul tau.
Nu oameni ce se joaca cu sentimentele tale.

| benefit96 a răspuns:

Asta e doar o pasiune.mult no sa dureze. crede-ma. spune-i ca vrei sa mai astepti...

| elenat a răspuns:

Deacord asteas luate de pe net am impresia ca au facut un pariu cine mai repede o sa obtina dar vb cu ambii in Real life si lamureshtete!