Nu trebuie sa faci nimic. Acum el nu mai e suparat pe tine succes in relatia cu *** .si "thereforyou", mai bine taceai decat sa jignesti lumea cu intrebari retorice de genu "cine naiba ar vrea sa stea cu o fata ca tine?" esti patetic(a)!
Totul se rezolvă printr-o discuţie sinceră cu el. Tu ai greşit, tu trebuie să ai iniţiativa împăcării. Dă vina pe alcool, spune-i cum ne-ai spus şi nouă aici şi să sperăm că te va ierta. Dacă te iubeşte aşa cum spui tu, te va ierta şi va fi bucuros să reia relaţia cu tine. Eu am avut o iubită care la petreceri când se ameţea (mai mereu, hihi) făcea striptease şi se urca pe toţi bărbaţii (care ştiind că ea e cu mine aveau bun-simţ şi se rezumau doar la pipăieli, hihi), dar tot cu mine pleca acasă. Dar eu sunt o persoană tolerantă şi deloc geloasă, acum nu ştiu care e situaţia iubitului tău, dar cert e că dacă nu s-a întâmplat nicio înşelăciune, poţi relua relaţia cu el, dacă e băiat deştept şi te iubeşte. Mult succes!
Faza e ca eu nu vreau sa reiau relatia cu el ca vriam de mult sa ma despart de el.doar vreau sa nu mai fie suparat p mine.mda.mai bine nu puneam intrebarea ca nu sunt panarama sau alte chestii doar s-a intamplat acum pnm.nu mai pot sa fac nimic.
Mutubal întreabă: