Nu fa greseala sa-l ameninti sau sa-l batsi
O sa o lasi cu o impresie proasta despre tine!
In legatura cu fata, e de mult cu tipu`?
S`ar putea sa aiba unele sentimente fata de el, si daca ii spui sentimentele tale s`ar putea sa fi ranit
Daca e de mult timp cu el, eu zic ca ar fi mai bine sa te retragi.
Esti destul de tanar, ai toata viata inainte iar fete sunt pe toate drumurile
Insa, daca e de putin timp cu baiatul acela, merita sa incerci.
Incercarea moarte n-are.
Baga`te cu ea in seama, fa`o sa inteleaga ca tu vrei sa redeveniti ''amici'' si dupa ce treci de stadiul asta, treci la urmatoru`.
Acela de a`i spune sentimentele tale si incearca`ti norocul.
Bafta! :*
Sper ca ti-am fost de folos.
Nuuu ...bai =]]... daca o sa-l ameninti sau o sa" i`o dai ". fata aceea te va uri pentru ce i`ai facut pr. ei . mai bine .***` :]. continua sa vorbesty. poate sa te intalnesty . dar actioneaza doar dupa ce se desparte de acel baiat :*
mult succes:*
Deci daca o vezi pe strada, salut-o...Si poarta-te normal.Intra in vb. cu ea. Poate va mai apropiati si iesiti asa amical la un suc.Nu e nevoie sa-l ameninti pe actualul ei iubit...Asta nu rezolva nimic.
Se vede ca iti place mult de fata asta, dar nu poti sa te duci sa-l ameninti pe iubitul ei pentru ca o iubesti.Gandeste-te la ea, nu cred ca ar mai vrea sa vorbeasca cu tine niciodata daca ai face asta, in plus esti mai mic ca el si nu stiu daca o sa-ti reuseasca. Du-te si vorbeste cu ea si spune-i ce simti... apoi totul vine de la sine.Nu este bine sa tii totul in tine. I-ati povara asta de pe suflet si spune-i totul si intreab-o cu ce ai suparat-o de nu mai vorbeste cu tine.Succes! Sper ca te-am ajutat
Ba van damme, stai cuminte! fetele se uita mereu dupa baieti mai mari, nu mai mici. cand iti dispare casul de la gura, cauta una de varsta ta
Ma da ala are 15 ani... e un fatalau e de 2 luni cu ea si nu a sarutato niciodata!
Ma ala e un aschilopat n-are mai mult de 55 de kg si are 18 ani. un gunoi de om... e de 2 luni cu ea si nu a sarutato niciodata!
George0197 întreabă: