Fa o pauza de la sex. Daca tu nu lasi spermatiozii sa se dezvolte si inmulteasca cum vrei sa-i ai.Bafta
Bea cat mai mult suc de rosii si mananca telina sau patrunjel crud. funda?
Testiculul bazat pe creearea spermei poate genera cel putin 2000 de spermatozoizi pe secunda. deci e ceva in neregula cu tine. acum te intebi de ce am spus "testiculul" am zis ptk doar unu singur genereaza sperma celalalt nu stiu ce face.
Pai stai 2-3 saptamani fara sa faci sex sa se adune sperma si dupa aia o sa ai copil
Cred ca e ceva ineregula cu tine sau nu ai ajuns pana la orgasm in nici un act sexual. daca e ceva ineregula cu tine e grav ptk un testicul poate genera cel putin 2000 spermatozoizi pe secunda. si doar unul singur genereaza ptk celalalt are alt rol. deci am zis 2 variante cele mai plauzibile!
Dupa 5 numere? in 5 ore? sau 5 ore cu ea in p.a. hai mai taie din ore Si atunci o sa-ti vina si sperma.
A naibii si filmele astea x,nu te mai multumeste nimic! boule! sau taurashule, nici nu stiu cum sa-ti zic! Tot p'acolo! Pana si albia unui rau mai seaca, darmite oua-le tale folosite-n baie la maxim! Incearca sa nu te mai lauzi cu realizarile altora! Ai fost si tu acolo cand ti-a tras-o prietena ta da?