Ii dai de inteles dandu-i papucii. Saracul baiat daca nu iti place de el desparta-te, daca ti-e rusine de el imbarbateaza-te, daca iti place de el saruta-l, nu te lua acuma dupa vorbele : eu la varsta ta nu stiam ce e aia prezervativ, e doar un sarut daca cere mai mult atunci stii cand sa pui picioru in prag. Daca nu vrei sa te saruti pana la 15 ani de ce ti-ai mai facut iubit? Ca sa te tii de mana cu el sa vada lumea ca ai gagic? Sa te aline cand esti trista? Tristetea nu prea viziteaza copii de 13 ani si un copil tot de varsta ta nu stie cum sa te aline decat cu un sarut cu limba si cateva perversiuni.
Doamnee fereste ))) Eu am avut primul sarut la 8 ani ) Saracu' baiat Pff, 8 luni...
Daca nu esti de acord cu saruturile atunci de ce te-ai combinat cu el. Si prietenul tau... Daca era ceva de sex intelegeam sa stea opt luni sau 1 an pana esti pregatita dar pentru un amarat de sarut... eu nu mai ieseam cu tine daca eram in locul lui. Daca nu vrei chestii d-astea gen saruturi imbratisari da-i papucii si stai singura pana cand vrei tu, cand o sa fii pregatita
De ce vrei relatii daca nu vrei sa saruti pe nimeni pana la varsta de 15 ani? Apreciez ca vrei sa fii fetita cuminte, dar atunci lasa baiatul in pace, mai copilareste si tu si abia atunci cand te simti pregatita pentru a face acest "pas" intemeiaza-ti o relatie.
Spune-i ca tu vrei sa fiti pieteni foarte buni, daca in calitate de iubiti el vrea doar sa te pupe. Daca asa e gandirea ta, sa ai primul sarut abia la 15 ani, e foarte bine. Fiecare gandeste si alege pentru el, nu te lasa influentata de nimeni in alegerile pe care le iei pentru tine. Sustine-ti punctul de vedere si nu ii lasa pe cei din jur sa te schimbe :*