| dulcica1 a întrebat:

Deci uite care-i treaba, de ceva timp in urma am inceput viata sexuala cu actualul prieten, mi-a curs o doar o picatura de singe ( ma mitue doar gindul ca majoritatea fetelor vorbesc ca pe linga singerarea asta mai aveau si particele ale himenului care fusese rupt) eu NU! am avut asa chestie

pai care-i treaba mai sunt virgina? sau nu? ( indescifrabil)
Unele detalii suplimentare: citeva zile in urma avusem ciclu
(si apoi citisem ca atunci cind nu mai esti virgina nu mai ai fluidul cela)
la mine e ).
Please un raspuns concret! Xu toate ca ideea e ca Inca as mai fi!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu mai esti virgina cu certitudine. Fluidul acela nu are absolut nici o legatura cu virginitatea, el este normal si apare la toate femeile, pana la menopauza.
Himenul tau s-a rupt, dovada cea mai buna e picatura aceea de sange. Unele femei nu sangereaza la ruperea himenului, dar tot se rupe. Tu ca ai sangerat, e clar ca s-a rupt, ai dovada. Ce ai auzit tu cu resturile de himen se intampla la 2-3% din fete. Tu faci parte din restul de 98%.

| CevaNormal a răspuns:

Dar tu mai fa o data sex, si ai sa te asiguri 100% happy

| Anecherry a răspuns:

Odata ce ai facut dragoste si ti-a curs o picatura de sange e clar ca nu mai esti vorgina. cat despre himenthinking poate vei avea la al doilea contact sexualhappy.

| nicol20 a răspuns:

Nu mai esti virgina doar ca tu esti mai elastica si nu a fost necesar sa iti mai curga sange

| ranni a răspuns:

Ai avut doar explozie partea dreapta interior la zdipaa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai facut-o.deci nu mai esti... este chiar atat de complicat?

uite definitia din DEX : VIRGÍN, -Ă, virgini, -e, adj. 1. Care nu a avut niciodată relații sexuale; cast, neprihănit, feciorelnic. ♦ (Substantivat, f.) Fecioară, fată. 2 VIRGÍN adj. v. curat, intact, întreg, nativ, neamestecat, neatins, neînceput, pur.

te regasesti cumva? nu cred.

| molly_7409 a răspuns:

Teoretic numai esti virgina pentru ca ai avut contact sexual. practic ori numai esti si atata sangerare ai avut tu... ori si cel mai sigur doar ti-a atins putin himenul si nu a cedat de tot si la urmatorul act sexual vei avea parte de acea sangerare normala...
oricum nu ai de ce sa iti faci griji pentru ca nu e nimic grav caa ti-a curs mai putin sange. iar daca sperai sa mai fi virgina. ei bine asta nu se mai poate oricum decat relativ pentru ca vba lui cosmotel numai esti pura, inocenta sau neatinsa deci numai esti virgina in adevaratul sens al cuv.