Ai 2 variante :
1.Ramai asa cum esti si astepti fata care sa te placa cum esti tu(si sunt sigura ca exista, nu trebuie sa te descurajezi.Cum ai zis si tu:sunt fete care nu baga asta in seama. Daca stii cum sa te comporti cu o fata, cum sa vorbesti cu ea...aspectul fizic cade pe locul 2 .)
2.Mergi la sala, mergi la alergat. SPORT SPORT SPORT!
Dar stii cum se zice : "daca noi nu suntem mandrii de noi, atunci ce asteptari sa avem de la altii?"
Nu imi plac barbatii care nu au grija de ei. Pentru mine un barbat gras = un barbat neingrijit, delasator, neambitios si mai asociez grasimea cu transpiratia. Daca vrei langa tine o fata ingrijita sa stii ca are aceleasi pretentii si de la partener.
Si da, poti slabi. NU exista "nu pot slabi", exista nesimtire doar. Scuza-ma ca-mi exprim parerea asa brutal, dar daca nu ai ambitie pentru corpul tau, pentru sanatatea ta, pentru ceea ce te reprezinta in societate inseamna ca nu te respecti. Iar respectul primit indirect din partea celor din jur este direct proportional cu acela care il ai pentru persoana ta.
Eu cred ca poti slabi. Adica intr-o saptamana it dai seama ca nu poti asa numai batand din palme da' o sa reusesti stai chill. Si daca te sti comporta frumos cele mai mari sanse.
Si zici tu ca nu poti sa slabesti a? Ia asculta aici: Fa`ti abonament la o sala de forta,acolo gasesti absolut orice,ai posibilitatea de a face toare exercitiile posibile.Du-te acolo,si apucate ori de alergat pe bicicleta&banda ORI te apuci de "tras de fiare",suna cam dur,dar nu e incerci multe abdomene, multe serii la diferite aparate, pieptul etc.Si ca sa argumentez raspunsul meu,asa mai pe scurt, toata grasimea din burta si pe unde mai ai tu se transmite in tot corpul cand lucrezi la sala.A da, si cand vezi ca nu mai poti incearca urmatorul lucru "INCA UNA". Ciaoo!
Parerea mea este sa astepti fata care sa te placa asa cum esti, nu sa slabesti dupa aia... ma rog ii mai complicata a doua varianta, deci trebuie doar sa o astepti.
Da, exista fete, mie momentam imi place de un tip grasut, si ce, alea care le intereseaza aspectul fizic, n-am ce sa le spun, daca ai incredere in tine, poti face orice in viata, bafta.