Cine fuge dupa 2 iepuri nu prinde nimic, asa ca parerea mea ar fi ca nici B si nici F nu ar trebui sa il mai bage in seama.acum fuge la una si-ii spune ca o iubeste iar imediat pleaca la cealalta si spune tot asa.n-are nici un sens.nu merita sa fie cu nici una.
Eu cred ca tine la F, pe ea o place in mod special.B este o consolare, o varianta de urgenta.Te place (sper ca am inteles bine si esti B) dar...nu mai mult ca pe F.
Oana spune ca "dragoste e atunci cand nu mai vezi nimic decat pers iubita " doar ca atunci cand cu persoana iubita nu merge nimic trebuie sa treci la o urmatoare etapa.Nu a mentit neaparat cand a jurat ca te iubeste. Poate ca este mai confuz decat tine, poate nici el nu stie ce sa faca sau la cine tine cu adevarat.Asteapta,in timp o sa se linisteasca apele.
Adica acum tine la mine, iar pe F a uitat-o.
Tine la ele doar ca prietene. pe nici una nu o iubeste. dragoste e atunci cand nu mai vezi nimic decat pers iubita in tot universul. si dragostea nu dispare asa imediat. el doar isi doreste o gagica cu care sa se laude in fata baietilor si ar face orice sa aiba una. odata ce a vazut ca ia mers cu cele 2 fete prefera sa se roage de ele decat sa caute pe altele pentru ca e mai usor asa ca deja se cunosc destul de bine:*:*sfat pentru cel 2 fete. sa nul accepte
Dupa parerea mea consider ca fata F deoarece el poate tine intr-adevar la ea iar fata B este ca un fel de jucarie pentru el si se jaoca doar cind are nevoie adica se foloseste de B