O posibilitate ar fi ca isi batea joc de tine.Adica sa te faca sa il placi (probabil) si dupa sa isi ia la revedere intr-un mod rece.Alta posibilitate ar fi sa te incerce.Noi baietii mai facem chestii de genul.Adica probabil a vrut sa te cunoasca mai bine si sa vada daca va potriviti.Acum eu nu stiu daca il placi.Desigur se putea chiar sa te placa si dupa sa se inhibeze si rusineze intr-un hal groaznic incat sa spuna ca nu te place.(exclud posibilitatea ca ar zice ca nu te place din cauza ca te-ai mutat la casa).O alta posibilitate ar fi ca a gasit una mai misto decat tine intre timp cu care crede ca are sanse.Mai exista posibilitatea dorintei de a face sex, dar nu stiu ce varsta ai asa ca o exclud si pe asta.Si singura varianta la care ma mai pot gandi este ca a vrut sa afle lucruri despre tine pentru altcineva.Eu sincer inclin spre varianta cu "te-a palcut initial dupa care a gasit alta". Sper ca te-am ajutat
Si am 13 ani deci nu cred ca era vorba despre sex oricum multumesc
Citeste Cel mai iubit dintre pamanteni vol1 cam aceeasi chestie se intampla dupa cateva pagini insa nici autorul nu si-a dat seam si in plus asta cu care ai mers in parc cu siguranta e un magar. PuP