| crina_1119 a întrebat:

Deci un baiat "X" mia marturisit mai pe ocolite ca ma place si ca m-a visat dar in vis era opusul meu [eram mai blanda cu el, mai intelegatoare, mai timida etc. pe cand eu sunt mai energica, mai copilaroasa, mai rad de el asa un pic "hi hi" nu "hahaha" big grin] si a doua zi adica astazi l-am rugat sa se dea un pic si nu a vrut si eu m-am ridicat si m-am dus in alta parte zicand "ei ma pupi daca nu vrei sa te dai bine ma mut eu no talking" si eu atunci mi-a zis "dupa ce ti-am zis ieri tu inca imi vb asa no?" ...adica pe el la deranjat si inca il deranjeaza ca eu sp "ma pupi" dar eu no fac cu rautate x( e un tikk de al meu sad s-a suparat un pic. da ce sa ii zic? ce trebuie sa fac? el a sp ca nu vrea sa aiba pe nimeni acum si eu la fel... da dc mia mai zis? funda:*

Răspuns Câştigător
| D4N13L a răspuns:

Incerca sa iti atraga atentia asupra ce ti'a zis ieri...normal ca nu vrea sa aiba pe nimeni in afara de tine... asta'i clar si ti'a mai zis asta poate ca tu crezi ca nu are rost ce ti-a zis si nu are sens ce face dar uneori dragostea te poate face confuza.
Eu zic sa'i dai o sansa big grin :X baftahappy

1 răspuns:
| D4N13L a răspuns:

Sunt curios ce ai facut happy big grin