N-aveai nici un drept sa-i citesti conversatiile. Acum suporta consecintele. Cu ce te ajuta ca recunoaste ca a vorbit el. Sincer, daca as avea un partener care mi-ar citi arhivele, mi-ar fi rusine sa spun lumii ca suntem impreuna, as prefera sa ma prefac ca nu exista. Multumeste-i ca mai accepta sa stea cu tine dupa gestul asta atat de degradant. Gandeste-te si tu cat de mult ai coborat in ochii lui.
Din momenth ce el e cu uh si se da la altele numai are nikio scuza nici eu nu zic ca a fost bine ca i'ai citit arhivele dar pana la urma tot raul spre bine pentru ca ai aflath ke fake pe la spatele tau si sa'l facis a rekunoaska nu stiuu.Incearka sa vb cu unul din prietenii luipoate afli keva ke iti va confirma ca era el! succes:*
Stiu ca in astfel de situatia tentatia de a-i citi mesajele de pe telefon, arhivele de pe calculator etc, e foarte mare. Dar totusi, trebuie sa te abtii pentru ca iti faci mai mult rau. Mai bine nu stii si esti fericita decat sa stii si sa-l tot tragi de limba sa recunoasca. Stiu ca ce am scris pare cam fara sens dar asa este.
Oricum, gandeste-te ca nu aveai dreptul sa-i citesti arhivele, gandeste-te cum te-ai fi simtit tu daca ti-ar fi fost incalcata intimitatea in acest fel. Eu iti propun sa abandonezi acest subiect, pentru ca degradeaza relatia voastra.
Pai omu isi pregateste alternativele in caz ca nu merge cu tine...n-o sa fie probleme atata timp cat nu-l sufoci si incerci sa-i oferi ce are nevoie.
Nu stiu,nu prea e bine pentru voi intr-o relatie sa va citit conversatiile pe mess si astea.
Acum in general iti mai permiti cu cate cineva un comentariu, sau o vorba care partenerul ar putea s-o interpreteze altfel, si de aici se ajunge la cearta.nu ca neaparat de incredere
Dar asta e acum.ai citit,ai aflat,si cum zice Brigaela ce-ti mai foloseste sa recunoasca?
e mai mult joaca din partea lui, ii place sa vorbeasca cu ele pentru ocuparea timpului, il face sa se simta bine.
unele ar accepta.mai excat nu le-ar interesa ce spune pe mess
dar nu ne numaram printre ele
Pur si simplu o vad ca lipsa de respect pentru tine, pentru relatia voastra, si mi se pare deplasat.adica...nu ai cum sa nu ti se activeze...gelozia
tu priveste lucrurile cu calm, vindeca-ti nervii si poarta discutii normale pe tema asta, nu certuri.
arhiva ar putea sa o stearga si tu sa nu stii nimic.dar totul e joaca.
Am patit si eu ceva asemanator si am incercat sa il cred poate pentru ca mi-a fost frica sa accept adevarul...e putin absurd sa lase id-ul deschis atata timp sau sa nu vada conversatiile in arhiva si sa iti spuna despre ele(ceva de genul:"vezi ca x a scris unei fete in numele meu").Nu stiu, dar cred ca e prea mare coincidenta.