| MissLilith24 a întrebat:

Deci, va cer un sfat. Prietenul meu s-a despartit de mine pentru ca am distribuit o melodie de-a lui Codrin si Echo, de mult tot imi zicea ca nu il suporta pe ala si na...iar acum s-a enervat foarte tare pe mine ...ne-am mai certat noi dar acum e tare nervos, si nu stiu ce sa fac.
E zodia fecioara daca va ajuta la ceva.Ce sa fac? Ce sa ii spun ca sa ne impacam? Avem 6 luni impreuna.
Dau funda la un sfat care ma va ajuta.

15 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Sunt singurul care ma cac pe mine de ras? cum dq sa te despratid e o fata pentru ca distribuie o melodie care nu iti place?

| LoveSleep a răspuns:

Își bate joc de tine.

| cristimihailov a răspuns:

Buna,

Eu cred ca ex-prietenul tau ti-a facut cel mai bun cadou pe care putea sa ti-l faca vreodata: sa te lase in pace.

Da-l naiba si ia unul care te apreciaza si te sustine, nu unul care te limiteaza si reglementeaza.

Iar ca e nervos si furios... da-i papucii... nici nu te mai uita in spate dupa el.

| h3r a răspuns:

Ce prostie, nu te consuma pentru mofturile lui! Spune-i doar că ăsta nu e motiv pentru despărțire, dacă nu ai cu cine vorbi și continuă cu asta, nu-și cere scuze, lasă-l în pace, o să fii mai bine apoi!

| Lawliet14 a răspuns:

Si eu ma suparam. laughing)) Saracul, cred ca si-a pus mainile in cap!

| mont a răspuns:

Nu stiu cum ai vrea sa fi iubita unui baiat care e instare sa te lase doar pentru o melodie. Lasa-l incolo, exista baieti destui, si mai de treaba si bogati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce copil de baiat ai mai gasit si tu, vai mama lui. mai aiurea ca tu il cauti iar. cauta pe unu mai matur mintal, ca ala e praf daca se supara pe ceva asa banal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca intr-adevar te iubea cu adevarat, nu se despartea de tine din aceaste prostie.
Clar ca nu te merita!
Cati ani ai?
Stai linistita, draga! Cauta pe cineva care nu se desparte de tine dintr-un motiv banal, cauta pe cineva care sa te placa asa cum esti!
Sa nu stai niciodata sa te rogi de el. daca intr-adevar te iubeste se va intoarce el la tine, asta cu siguranta... daca nu, inseamna ca nu stia cum sa scape de tine sau chiar nu te iubeste. Si ce rost are sa te rogi de cineva caruia nu i pasa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gelozia lui e deplasata, prietenul tau e evident un om dezechilibrat. Dar toate astea nu schimba faptul ca tu ai facut ceva ce stiai ca il va deranja cu buna stiinta. Iar in momentul in care partenerul tau face ceva care stie ca te va rani doar ca sa isi mangaie orgoliul (chiar daca e ceva copilaresc, ca in cazul de fata) e clar ca trebuie sa-i dai papucii. As fi facut acelasi lucru in locul lui, doar ca din motive diferite.

| 1DeadMemories a răspuns:

Ce agarici ti-ai gasit si tu happy Nu merita sa stai cu cineva care-ti impune sa faci ce vrea el.Eu ii faceam mai rau in ciuda, distribuiam toate clipurile cu Codrin ala si puneam XD.
Copilarii de macho frustrat sau e doar un motiv sa scape de tine.

| Expressions a răspuns:

Zodia nu ajuta la absolut nimic laughing

Daca e sa va impacati, o sa va impacati in timp; daca nu, asta este, trebuie sa treci peste.

| walkeR1 a răspuns:

Cred ca vrea sa scape de tine asta e parerea mea ca nu ai cum sa te superi asa de tare daca distribui o melodie care nu ii place

| MissLilith24 explică (pentru walkeR1):

El e gelos...si nu il suporta pe Codrin..si na, eu am distribuit aia si atunci s-a enervat...

| MissLilith24 explică:

Ne-am impacat... >.