anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci.va implor ajutati-ma.am fost cu un baiat timp de 2 luni. el are 18 ani si ceva si eu aproape 16 ani.am facut cea mai mare greseala din viata mea, nu mi-a voi ierta niciodatastraight face. m-am culcat cu el.acum cand ne-am despartit el ma ameninta ca ma va spune parintilor ca numai st virgina...eu am fost de acord sa intretin relatii sexuale cu el...are dovezi.sms de la mine pe care lea pastrat in telefon.si intrebarea este:poate fi acuzat de corupere de minori? straight face

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Miss_7578 a răspuns:

Da.bineinteles ca poate fi acuzat de corupere de minori.Dar tu nu trebuia sa faci asta, au trecut doar 2 luni si e prea devreme happy.Si asa cum te ameninta el pe tine, o poti face si tu. Daca te spune parintilor, si tu te duci la politie.Totusi incearca sa te tii tare, pentru ca el iti poate spune multe minciuni ca sa te sperie dar sa nu crezi nimic.Trateaza-l cu indiferenta si tupeu happy. In asa fel, incat va renunta la ideea asta de a te spune parintilor.Mult succes :* Poate imi trimiti un mesaj sa imi spui ce ai facut.si sa te mai ajut cu alte sfaturi.Te pup :*

| ShowTim3 a răspuns:

Normal ca poate happy, wath cand of idiot! ar zice parintilor tai ca te-a dezvirginat? marog in Romania orice e posibil.
Pai tea manipula happy a facut exact ce a vrut cu tine, eu iti recomand ca data viitoare sa stai peste 6 luni si dupa sex, ca sa fi sigura ca nu esti cu un vanator de pasarele...
oh go on lasa ca o sa ti-o ierti tu odata ca doar nu o sa te gandesti 60 de ani la chestia aia happy dar ai fost tantaloaica si tea fraierithee hee si ce daca te spune straight face? oricum odata si odata tot o faceai, si nu cred ca o faceai dupa casatorie happy ca sa fie impacati cu gandul, dar mai bine asteapta sa faci 17-18 ani si zile atunci.
Ohh imi pare rau pentru tine happy dar asta e big grin funDoi?

| Elly1 a răspuns:

Logic,fa-o!

| cristinaxt a răspuns:

Ha ha ha... normal ca poate fi acuzat, dar atentile mesajele nu sunt considerate dovezi la dosar cum nu sunt considerate nici inregistrarile de tine facute. daca ai niste parinti okey povesteste-le, macar la unu.
daca nu rezolva tu treaba, si amenintzal si tu, strange dovezi poate vor fi considerate cat de cat, iar asa cum inca nu ai 16 ani( pentru ca de la 16 ani legea iti da voie sa faci sex si atunci teapa) poti foarte usor sa-l bagi la parnaie. Iar daca te obliga sa faci sex cu el sincer chiar merita!

| Leon a răspuns:

Acuzat sau nu la urma urmei era foarte de apropiat de varsta ta. si ce rezolvi ma daca il acuzi? te-ai dat tu cu cracii in sus la el. Bataia si fu***ul nu se dau inapoi, stiai asta dinainte.
deja imi provoaca scarba povestile astea.

| edy132 a răspuns:

Spune-i sa iti 20 de milioane sau te vei duce tu la politie. O sa vina cu banii in dinti o sa-ti pupe si mana. Fa cum iti zic eu iti scoti si tu niste bani : )

| PisicaAristocrata a răspuns:

Ce imputit de om ti-ai gasit. Fato, data viitoare casca si tu mai bine ochii cu cine-ti pierzi vremea.Pe bune acum.

| Mihai_5019 a răspuns:

Normal ca se poate ca el are 18 si tu 16, oricum ai grija pe viitor

| orailibrail a răspuns:

Inchisoare pentru santaj