Nu e ma nici-o chestie. si eu am stat cu o fata alexandra si ma cheama alex... nu e nimic... ai grija de fata si lasa numele ca nu conteaza asa mult
Nu-i asa complicat prietenii poate sa te strige pe tine Lexu, iar pe ea Ale si s-a rezolvat problema.
Pe tine te cheama Alexandru nu Alex.
I know! But I don't know if I'm gonna giving it for 1 night or 5 < months!
Welcome back.
Ce primire calduroasa... suntem ca o mare familie aici pe TPU. eu pot sa fiu varul ala dubios care e mereu stoned si a schimbat in ultimele 3 luni 7 joburi din motive la fel de dubioase ca si el
Nu e ceva asa iesit din comun, si eu am avut o prietena pe care o chema Alexandra, si logic, daca prenumele era identic cu al meu, eu ma numesc Marius.
TizZu15 ex. de nume : Niculescu, ex. de prenume: Ion/Ioana
Alergicule, cred ca te-ai molipsit de la altii de prostie, de la mine in nici un caz. deci care e problema ta. vrei sa o luam pe dume? eu zic ca nu are rost
Cristi din Pantelimon: De ce zici ca nu stiu sa scriu? Pentru ca am scris Jan in loc de Jean? sau ca mi-a corectat intrebarea TPU din mistouri in mistorui? Si chiar daca nu as sti sa scriu nu de asta sunt aici. sunt aici sa imi raspundeti la o intrebare. Daca chiar esti atat de dornic sa stii am luat 9.30 in bac la romana...
Georgel si Georgela! Se stie! Glumesc pe mine ma cheama Alin pe ea logic Alina, nu inteleg ce va amuza asa de tare intrebarea mea uitati-va la unu cu cateva intrebari mai jos care are nevoie de incurajament in timp ce se masturbeaza.
Daca tu crezi ca vrei sa ai o relatie cu ea, nu conteaza numele. Insa daca chiar va deranjeaza sa aveti acelasi nume, gasiti-va porecle sau spuneti-va pe al doilea nume (sa speram ca asta nu e la fel)
Acelasi PRENUME? deci va cheama pe amandoi Alexandru sau Alexandra? (am dat si eu un exemplu). ))) The level of stupidity is too damn high!
Mai intai invata sa faci diferenta dintre prenume si numele de familie daca vrei ca lumea sa nu te ia la misto. Cat despre fata. las-o. te rog eu. las-o sa gaseasca pe cineva cu un IQ mai mare ca al unui cocos in calduri.
you're funny...and i agree: the level of stupidity is too damn high!
Mor de curiozitate cum va cheama! Spune-mi te rog!
beausingurlamasamea întreabă: