Buna, si ce daca esti mai plinuta? crezi ca esti singura, sunt multe fete mai plinute si au relatii foarte frumoase de dragoste...asta nu e problema...pai eu zic sa astepti sa faca totusi primul pas el...caci nu cred ca ai vrea sa ai parte de o respingere, desi s-ar putea sa te accepte. dar mai bine asteapta putin, bafta.
Ofof dragostea asta :X cum bate in inima la toti :X nu inteleg dc iti e frica rusine stiu eu... il placi nu? dk va fi alta fata care il va placea? daca aia o sa puna mana pe el? dk aia e mai indrazneata ca tine? te gandesti si la riscul asta? NU asa-i? dc sa nu faci tu primul pas?:X incercarea moarte n-are! corect? CORECT! dk as fi in locul tau cand as avea ocazia sa fiu doar eu cu acea persoana X i-as spune in fata ca de cand l-am vazut prima data m-am indragostit de el :X si mai bagi tu ceva de acolo ... poate va fi surprins dar daca vezi ceva ca nu ii convine nu mai sta sa te gandesti:X SARUTA`l sigur no sa te refuze :X ast sa-mi povestesti cum a fost :*:*:X:X: fundita ?
Deci... daca iti place dc nu i-o spui in fata? si... daca tot te-a condus pana acasa... dc sa nu te mai conduca inca o data?' nu cred ca esti plinuta ...probabil ti se pare...... daca o sa va sarutati no sa se apuce sa spuna la toata echipa .nici nu o sa afle pofu' in plus e ceva normal la varsta asta...
bafta :*
Poate doar te simpatizeaza, poate nu te pace indeajuns cat sa-si doreasca o relatie cu tine, si daca o sa faci u primul pas o sa-si piarda total interesul pentru tine, parerea mea...
Deci... si eu cred ca te place insa nu vrea sa strice prietenia voastra:d[probabil]...ar trebui sa faci tu primul pas: fa in asa fel sa te mai conduca acasa o data si cand ramaneti singuri spune-i ce crezi... daac te place v-a vrea sa fie cu tine.
Succes:*!
Nu conteaza cum arati mai! este important ca simnti ca si el te place!
Cum sa-ti spun nu trebuie sa-l sarutzi...neaparat pentru ca v-a crede ca esti moarta dupa el...si tot asa! Chiamal pe afara...decat voi2! si afla cat mai multe despre el.intreaba-l tot ce e legat de el. ce-i place sa faca... Unde-i place sa mearga ...cum isi petrece timpul...si tot asa!
El atunci isi v-a da seama ca iti pasa de el... daca nu merge si nu reactzioneaza ...deloc
Iti propun sa:
Iti iei inima in dinti, si sa ii spui ca iti pare simpatik...si ca ai vrea sa-l cunosti...mai bine! ai asteptat ff muult... eu zic ca ar fi cazul sa faci tu pr pas...Desi gandeste-te bine! pentru ca cel mai bine e sa faca el primul pas... pe urma va crede ca ...esti in limba dupa el!
Orcum Mult Noroc.si asteptam sa ne spui ce ai facut
Cand iubesti nu are de ce sa iti fie rusine
povestea ta e cam asemanatoare cum a fost a mea
daca te mai conduce acasa vreo data zi ca il placi si apoi sarutal
pentru ca si al ar vrea acelasi lucru dar nu stie cum sa faca asa ca fa tu primul pas
SUCCES