| byabb a întrebat:

Deci... va rog frumos spuneti-mi si mie cum il pot uita pe fostul meu prieten dar in acelasi timp sa il fac sa regrete ca m-a parasit. sa va povestesc cum a fost... in iarna m`am indrgostit de baiatul asta si am incercat sa ma combin cu el facand multe schimbari. am facut acele schimbari si am reusit sa ma combin cu el abia la inceputul verii, l`am facut sa ma iubeasca. au mai fost niste certuri in relatia noastra dar ne-am impacat. si el mi-a demonstrat ca tine la mine. si eu la fel... dar au urmat niste probleme cu parintii mei. m`a prins intr-o noapte ca stateam cu el afara pe terasa si mama s`a suparat. si mi-a zis sa il las in pace ca daca tine la mine o sa se intalneasca si ziua cu mine... In fine. nu ne-am despartit din cauza mamei. si intr-o zi m`am hotarat sa imi incep viata sexuala cu el. zis si facut. iar a doua zi m`am despartit de el din cauza unei crize de gelozie facute de mine. iar acum mi-am dat seama de fapt ca nu ma merita si ca e adevarat ce spun prietenele mele. ca e urat rau pe langa mine si ca nu e ultimul baiat. el mi-a zis ca o sa ne impacam dupa ce nu o sa mai fiu geloasa. si dupa schimbarea asta poate o sa ne impacam... aa. si am uitat sa mentionez ca el are 19 ani si eu 15... iar mama mea tot nu vrea ca sa mai am o relatie cu el... va multumesc mult pentru cei care imi raspund... imi doresc mult sa il fac sa regrete ca m`a pierdut! :*:*:* stiu ca nu conteaza varstabig grin... dar doar am mentionat... de ex am facut ce mi-ati zis si acum vrea sa ne impacam... ce sa fac?crying

Răspuns Câştigător
| LaR1sA a răspuns:

Trebuie sa ai puterea de a fi indiferentawinking asta il va durea sa stii, zambeste'i cand il intalnesti... Fii happy si din ce in ce mai frumoasa in fiecare zi! Nu fa asta doar cand te intalnesti cu el ci tot timpul! Si cand te intalnesti cu prietenii tai, ai lui! O sa vorbeasca intre ei si baietii o sa ii spuna: "Ai vazut ce frumoasa e bya? Ai fost un fraier k te'ai despartit de ea! O sa incerc sa ma bag pe felie cu ea, nu te superi, nu?" Atunci o sa devina gelos, poate nu o sa arate dar o sa se macine incetul cu incetul in sufletul lui! Poate k deja regreta k v'ati despartit dar nu arata lucrul asta pentru ca incearca sa devina puternic, asa cum ar trebui sa faci si tu! Si sa nu ii arati k iti pasa sau k iti pare rau! tongue Chiar daca te'ai culcat cu el, nu ii arata ca iti pasa atata de mult k el a fost primul!

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, eu nu cred ca ar trebui sa il faci sa regrete ca te-a pierdut pentru ca apoi poate vei regreta tu ca t-ai razbunat pe el, poate va veti impaca, totusi daca vrei sa il faci sa regrete, poti sa te combini cu cineva sa il faci gelos, sa fi indiferenta cu el...varsta nu conteaza... dar daca tii la el, nu trebuie sa procedezi astfel, succes.

| marsy a răspuns:

Imi place rs tau @monalarisa. sh desigur sint total de acord cu tine.

| JustMeFlory a răspuns:

Tu vezi-ti de viata ta si lasa-l pe el in urma.Si nu iti pierde virginitatea de acum, mai ales cu orice baiat! Iti va parea rau mai tarziu! Sunt baieti destui dispusi sa te astepte! Plus ca daca tinea la tine nu te lua cu faze ca daca nu o sa mai fi geloasa va impacati! Chestiile astea se rezolva in cuplu.Eu de ex sunt ff geloasa, si prietenul meu la fel, dar nu am pus niciodata problema asa, incercam sa ne dam seama unde gresim si remediem problema...Cat despre el...lasa-l in urma ca nu merita! Nu te implica in relatii in care ai de suferit! O data si o data tot o sa se intoarca roata!
Succes!happy

| matei_8120 a răspuns:

Eu sunt de parere ca daca tinea la tine nu iti spunea ca va veti impaca atunci cand nu vei mai fi geloasa ci venea la tine sa te faca sa vezi ca nu ai de ce sa fi geloasa.

| pisiC a răspuns:

Hi,...kiss...asa m`i s`a intamplat si mie ...am fost fata desteapta si l.am facut sa regrete... a plecat vreo 4`5 zile la mare vorbeam la telefon imi spunea ca ma iubeste eu la fel si cand a venit de la mare s. a schimbat totul radical... mi-a zis pe la vreo 3 dupa amiaza ``-hai nu iesi si tu pe afara ca vreau sa te vad si eu.`` si eu inainte ma certasem si cu mama si nu aveam chef de iesit la poarta si mai ales ca la mine pe strada sunt mukti copii mici care se uita in gura noastra si nu suport no talkinghee hee...asa si seara mi. a zis ca ar fi mai bine sa o lasam balta k el nu poate veni seara la mine...eu nu vreau sa ies ziua si ...sincer am primit asta e o bomba trecuse ceva timp si eu tot nu credeam ca e adevarat .am plans toata noapte...big grin.si cand m`am trezit a doua zi distrusa cu ochii umflati am deschis pc`ul si am intrat pe hi5 si acolo am descoperit un comm la profil unde un baiat din apropiere [pe care il cunoaste si fostul`] mi-a lasat id lui... i-am dat add.si p urma am vbit. m`a intrebat daca vreau sa fiu cu el. i-am zis ca ma mai gandesc si pana la urma am zis `da vreau`big grinbig grin. a mai trecut o zi si deja mai toti prietenii fostului ma intrebau. ce faci ma` stai cu sorin`? si ziceam no`comm. p urma a pus el poza cu mine la avatar si s`a lamurit toata lumea big grin``...si acum cand am pus si eu la avatar poza cu el ...etc. dadeam massuri cu t noapte buna si langa scriam te iubesc bbehee heehee hee si stiu ca se oftika... ii zicea unei prietene de`a mea ca vrea sa ne impacam si i-am zis ca am pe altcineva si ca numai ma intereseaza ce zice el. faptul e consumat .il luam mereu peste picior si ziceam hai mai vrei ceva k ma plictisesti...si acum regreta k m`a lasat sa plec`smugsmug... fa`i la fel...asta e cel mai dureros mod...asa o sa sufere cel mai mult stiind ca el numai poate sa te aiba si ca te atinge altcineva. fa`i in ciuda... fa`l sa vada ca altu` te iubeste mai mult ca el.:X:X: bfta :X:X:X:X:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu km e si eu m-am desp de iubi meusad j il iubesc super mt cryingcrying