Cred ca ii place sa se joace cu tine... uite sa iti dau un sfat
sunt unele fete carora le place sa se joace cu sentimentele baietilor
adica le place ca baietii sa le placa apoi o fac pe indiferentele
sfatul meu este sa incerci sa nu ii mai dai atata atentie...incearca sa fii mai indiferent, pentru ca ea s-a obisnuit sa fii mereu la dispozitia ei, sa faci ce vrea ea
daca esti indiferent poate isi va schimba atitudinea
bafta!
Hi hi e nascuta in aceeasi zi cu mine
in fine...eu cred ca iai oferit o prea mare atentie, iar acum crede ca poate sa faca ce vrea din tine.
tipa se joaca... ii place sa te faca sa arzi iar apoi sa te lase cu ochii in soare. fa si tu la fel cu ea...las-o o perioada mai moale...doar "buna" si atat, nu o mai complimenta, nu o mai cauta, fi mai retras cu privire la cererile ei...sa vada fata ca lumea nu e a ei si ca ai si tu viata ta
Deci.nu prea cred ca are importanta care cand v-ati nascut^^
Sti de ce zice asa? Pentru ca tu tot timpu esti la dispozitia ei si ii face mare placere, crede-ma. Povesteste-i si tu de fete.Nu ii mai raspunde la fiecare apel. Daca ai ocazia incearca sa stai mai mult timp cu o alta fata dar sa nu fi chiar indiferent in privinta ei pentru ca o sa se supere si apoi nu o sa mai vrea sa auda de tine...Pe scurt, fi indiferent dar totusi, continua sa fi un bun prietenNu cred ca ai inteles ceva, nu?
Astea-s fetele.niciodata nu o sa stii ce vor
Aaaaa.esti sigur ca simtea acelasi lucru ca tine? adica, poate ea tea considerat un bun prieten, sau poate a realizat asta prea tarziu cand deja tu erai implicat...
Nu-ti pierde rabdarea, si mai ales nu o forta sau insista prea mult, fi natural, asa poate sa-si trezeasca aceleasi afinitati cu tine
Trebuie sa fi tu, ca ea sa te poata place ca inainte, gandeste-te a fost ceva din tine care a atraso...cat despre zilele de nastere imi arata ca tu esti pesti...si stiu despre barabatii pesti ca tind sa exagereze, sa dramatizeze.fratele meu e pesti, desi sunt tipi super veseli si glumeti, sunt convinsa ca atitudinea ta glumeata a atraso... unei fete ii place sa fie facuta sa rada.Asa ca nu renunta la viata ta pentru ea, comportate natural...si destinde putin atmosfera dintre voi doi, nu trebuie sa fie dramatic, asa ca nu transforma relatia in ceva dramatic si plin de tensiuni.
Ai putea de exemplu so tragi de limba cu gluma; stil:ce faci frumoaso...ai uitat de minesau...alte cele.
bafta...si du-te la fotbal!
Mie imi place de un baiat Robert dar el e impreuna cu verisoara mea el este mai mare decat mine cu 5 ani insa tot il iubesc cum o fi el insa nu stiu ce sa fac sa il atrag si de felul meu sunt mai tupeista dar timida cu baietii ce sa ma fac?
Si sa revenim la subiectul tau. Daca nu esti timid cu fetele ca mine insista sa ii spui ca o iubesti. Daca dansa e mai romantica si sensibila adui flori, ciocolata si ursuleti plus. Daca e rebela adui lucruri stil fashion sau ce ii place ei. Iar daca e fitoasa adui lucruri putin mai scumpe. Dar daca nici asa nu functioneza intreab-o ce simte despre tine.Si zii cuvinte gen,, Daca ma vei parasi voi fi distrus" daca are inima o sa inteleaga.Mai multe detalii iti dau pe id de mess BrUn3tiCa3310
Si eu am patit la fel cu un baiat... cand i-am spus ca il plac m`a dat la o parte... poate ca nu am facut alegerea buna... si acum incerc sa uit... poate ar trebui sa faci si tu la fel...
Sau sa te intalnesti cu ea si sa-i zici tot ce simti pentru. ea si daca vezi ca face fite inseamna ca ea te iubeste doar pentru. ca si tu o iubesti, si nu vrea sa te supere...
Am patit si eu cu o nici nu stiu cum sa ii zic da macar la tine vorbesti ma rog nu intru in detalii da e foarte usor uito sau nu e da ma rog. Eu am reusit cum au zis toti isi bate joc de tine.
Asa ca uito!
Bafta
AlexEjmecheru întreabă: