Draga mea, e ușor să vorbești cu cineva, să-l cunoști, să-ți intre la inimă și știu că e foarte greu să-l scoți, dar trebuie. Gândește-te că dacă te iubea sau măcar ținea la tine, te cauta mereu. Așa că părerea mea e că în viața asta o să dai de multe probleme aseamenea și o să poți trece peste cu ajutorul prietenilor și gândirii tale pozitive. Dacă el nu te mai bagă în seama, tu de ce să fi tristă pentru el. Adică el e fericit și tu stai și plângi?! Ehh. Nu prea cred. Fi puternică și arată-le la toți că ești mai puternică decât te cred unii!
Ignora-l si tu sa nu creada ca esti obsedata de el, daca vroia sa fie cu tine nu te lasa sa astepti atat, cred ca asteptatul asta a fost un fel de refuz asa fara sa te supere
Pai, eu de vreo saptamana il ignor...
Dar mereu imi aduc aminte cum vorbeam inainte cu el... si mna e mai vreau putin...
Acesta-i riscul cand nu ai putina demnitate feminina si faci tu, ca fata, primul pas. Baiatul nu te place si te joaca cum doreste el. Ai pierdut si gata.
Nu vrea sa fiti impreuna, ti-a spus sa astepti pentru ca tine la tine ca prietena si nu vrea sa te piarda si sa te raneasca. Am fost in aceeasi situatie cu o fata si eu i-am spus acelasi lucru din motivele pe care ti le-am enumerat mai sus. Parerea mea.
Draga mea, e ușor să vorbești cu cineva, să-l cunoști, să-ți intre la inimă și știu că e foarte greu să-l scoți, dar trebuie. Gândește-te că dacă te iubea sau măcar ținea la tine, te cauta mereu. Așa că părerea mea e că în viața asta o să dai de multe probleme aseamenea și o să poți trece peste cu ajutorul prietenilor și gândirii tale pozitive. Dacă el nu te mai bagă în seama, tu de ce să fi tristă pentru el. Adică el e fericit și tu stai și plângi?! Ehh. Nu prea cred. Fi puternică și arată-le la toți că ești mai puternică decât te cred unii!
Poate este doar timid :-d sau ii este frica sarazi de el ca nu stie sa sarute, sau poate ii e frica sa se indragosteasca (e foarte dureros la final )