| MorphineGirl a întrebat:

Deci vorbesc cu un baiat pe mess de 2 ani laughing
Am hotarat sa ne intalnim happy
Si am iesit in calitate de prieteni happy
Doua zile la rand am vb non-stop la tel sau prin mesajelaughing
Si el mi-a cerut sa fiu cu el :X
Eu il placeam enorm de mult pentru ca in acesti 2 ani am descoperit ca suntem la fel adica ascultam acceiasi muzica avem acceiasi artisti preferati pana si acceiasi melodie preferatalaughing
Am acceptat si la prima intalnire am iesit pe un lac cu barca love struck si primul sarut pot sa spun ca a durat 30 min laughing
M-am indragostit pe loclaughing
A insistat sa imi cunoasca parinti...le-am facut cunostinta si au fost foarte incantati de el :X
Toti prieteni si familia imi spun ca el e indragostit de mine... dupa cum ma priveste si cum se comporta...
Suntem de 2 saptamani impreuna ..si el mi-a spus ca ma iubeste straight face Si eu i-am spus ca dupa o saptamana e imposibil sa iubesti pe cineva...el mi-a spus ca sunt perfecta si ca s-a indragostit la primul sarut (ceea ce am facut si eu laughing).
El face multe eforturi ca sa imi dovedeasca asta. ..si cam reuseste laughing
Acum intrebarea mea :poti iubi pe cineva dupa o saptamna?

17 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Care saptamana ma? Ca sunt 2 ani.
La ce ati asteptat atata timp?!

| ignore a răspuns:

Da, mai ales ca va cunosteti de 2 ani, eu cred ca te iubeste de mult nu de o saptamana.

| Tweetymrrr a răspuns:

Poţi ajunge să iubeşti pe cineva în doi ani? Ei bine, cam asta era întrebarea. Faci rău că n'ai încredere în el. Spui că face tot posibilul să'ţi demonstreze, deci chiar ţine la tine. Nu te mai complica cu întrebări de genul.

| Silviu591 a răspuns:

Pai tu ai spus ca te-ai indragostit pe loc..asta nu inseamna ca il iubesti? raised eyebrows

a si inca ceva..se scrie "aceeasi" nu "acceasi"

| LovellyAngel a răspuns (pentru Silviu591):

Tu esti profu' de pe TPU!laughing

| Silviu591 a răspuns (pentru LovellyAngel):

laughing ai un 10 de la mine

| LovellyAngel a răspuns (pentru Silviu591):

Mersihappy

| MorphineGirl explică (pentru Silviu591):

Mersi ca mi-ai spus happy am unele nelamurari in privinta scrierii corecte a unelor cuvintelaughing

| Silviu591 a răspuns (pentru MorphineGirl):

happy anytime

| N0NameForY0u a răspuns:

Da,de sigur ca poti.Mai ales ca voi ati inceput sa va cunoasteti si de pe mess, si cred ca aveati deja o impresie unul despre altul.

| xlollypop a răspuns:

Da,mai ales pentru ca voi vorbiti de 2 ani!love struck

| alinutzu_6299 a răspuns:

Ai vb cu el 2 ani eu zic ca e serios baiatu mai ales ca a vrut sa iti cunoasca parinti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu? pana la urma vorbiti de 2 ani.Si in acesti 2 ani tot s.a aprins o scanteie, care s-a transformat in flacara atunci cand v-ati intalnit face2face.Sper ca te-a ajutat raspunsul meu.Pwp:*

| vRaz a răspuns:

Nu, dar poti iubi pe cineva dupa doi ani in care ai ajuns sa ii cunosti! Parerea mea.

| NuSeZiceANONIM a răspuns:

N-ai auzit de dragoste la prima vedere?

| dani701 a răspuns:

Eu iubesc o fata dupa 5 zile!sad

| zmeurăbăă a răspuns:

Poti iubi o persoana chiar din prima zihappyDc nu poti sa iubesti o persoana de o saptamana:d