| TicTacUser a întrebat:

Deci vreau s-o sarut pe prietena mea dar imi e ca nu gandeste ca celelalte fete.are mintea cam de copil. oare orice fata gandeste la fel cand e vorba de sarut?

Răspuns Câştigător
| xNirvana a răspuns:

Eu zic sa o pregatesti inainte s-o saruti sa vezi daca e de acord cu o fraza funny.Genbig grinaca te-as saruta mi-ai trage o palma? laughing Daca sppune da asta e.
Daca spune nu fa-ti treaba big grin

11 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Nu stiu, nu o cunosc pe prietena ta asa ca nu am cum sa stiu cum gandeste ea. big grin
Daca are sub 13 ani, sa zicem, ca sa nu spun cumva si mai putin, atunci tot posibilul ca este inca cu gandul la papusi s. a. si nu stiu atunci ce cauti tu o relatie serioasa cu ea? Daca si tu esti tot cam de aceeasi varsta, ia mai cresteti amandoi si dup'aia sa va ganditi la asa treburi...
Alta data spune si varsta s. a.

| Азбука a răspuns:

Cin' te-a pus sa-ti faci prietena o fetita de la gradi? laughing

| Ioana_9236 a răspuns:

Depinde cati ani are prietena ta si cati ani ai tu... Oricum, spune-i ca nu o doare in caz ca iti faci curaj si o saruti.

| TicTacUser explică:

Are 14 ani

| karrinna a răspuns:

Iao si tu cu zugu zugu... poate nu stie sa sarute momentu perfect cand nu e atenta

Sau vechea vrajeala ai ceva pe buze si repede si tu o pupi :*

| scumpikxa a răspuns:

Daca are mintea mai mare de 7 ani atunci vrea sa o saruti!

| YoppKidde a răspuns:

Ieai o suzeta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are 14 ani prietena ta pai atunci sarut-o dar ia-o prin surprindere, s-ar putea supara pe tine dupa sarut dar o sa-i placa si o sa mai vrea asa i-am facut si eu prietenei mele, are tot 14 anii dar mia-am luat limba-n gura cu ea

| Criss001 a răspuns:

Butterfly are dreptate...happy

| catuztacaty a răspuns:

Oricui ii place un sarut, dar trebuie sa gasesti locul si momentul potrivit... fa-i si tu un mic cadou de exemplu o floare si apoi sarut-o iti spun eu nu o s-o deranjeze

| iulia23_3871 a răspuns:

Nu toate fetele gandesc la fel asa e la orice gandire nu toti gandim la fel