| IloveTHH a întrebat:

Deci vreau sa fac dragoste cu prietenul meu, eu am 17-18 el 18-19, si ma iubeste enorm, dar e timid si zice ca vrea doar sa ne jucam si eu vreau dar daca o sa vrea mai mult?, eu sunt virgina si nu stiu ce vrea el sa faca, cam ce are un baiat in minte la 19 ani? rasp detaliaaat va rog, si cum e sa fci dragoste? big grin mersi frumos

Răspuns Câştigător
| ochiverzi91 a răspuns:

Hey, daca este vorba numai de jocuri poti accepta, nu faceti nimic rau, e nevoie si de pasiune intr-o relatie. Dar e foarte important sa te abtii, sa nu treci mai departe. Iar daca el vrea, refuza-l. Daca te dezvirginezi cu el iti va parea rau mai tarziu cand vei da de cineva care chiar merita si va ramane langa tine pentru tot restul vietii happy Te pup :*

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te mai arunca în astfel de jocuri care sunt periculoase!
Nu ești încă pregătită să devii femeie, mai așteaptă.
Nu uita de protecție care este cea mai sfântă într-o relație sexuală - prezervativul!
Pa, pa.

| raspunz a răspuns:

Salut,
nu cred că e nimic rău în a te juca, dacă și tu dorești asta. În felul ăsta ajungeți să vă cunoașteți corpurile mai bine, să descoperiți cum e să primiți și să oferiți plăcere unul celuilalt. În felul ăsta și tu vei fi mai deschisă față de el și nu vei mai simți rușine când sunteți în pat. Ești virgină și normal este ca lucrurile să se desfășoare încet, pas cu pas. Nu e bine să sari peste etape. Descoperă întâi ce este sexul, ce înseamnă anatomia feminină și masculină, citește o carte, Tot ce-ai vrut să știi despre sex dar ți-a fost teamă să întrebi de dr Ruben. Descoperă prin masturbare ce înseamnă un orgasm. Alege un moment în care să fii singură și liniștită, de exemplu în timp ce faci baie și încearcă să obții un orgasm prin stimularea clitorsului.
Mai tâziu îl vei putea lăsa pe el să se joace cu tine, cu mâinile sau cu gura dacă ai să fii deschisă pentru așa ceva. Dar trebuie întâi să știi tu ce îți place, pentru a putea să-l ghidezi. Tu poți să îl aduci la orgasm cu ajtorul mâinilor, sau cu gura, în funcție de preferințele tale, iar asta ar trebui să-i ofere suficientă satisfacție sexuală până mai târziu. Apoi când va veni vremea și amândoi veți fi pregătiți, puteți face dragoste în adevăratul sens al cuvântului. Prima dată va fi un pic mai dificil, pentu că te va durea puțin și e posibil să ai o mică sângerare la ruperea himenului. Dar dacă el va fi blând, răbdător și nu te va brusca, dacă tu vei fi umedă și pregătită să îl primești, eventual după un orgasm obținut prin altfel de stimulare, atunci ar trebui să fie totul ok. El va introduce penisul erect în vaginul tău, va face mișcări înainte și înapoi dar fără a-l scoate din vagin, până ce la un moment dat va avea orgasm și va ejacula. Este posibil să-ți facă și ție plăcere treaba asta, dacă nu vei fi stresată.
Ține minte, e foarte important să o faci cu prezervativ, niciodată fără. E o metodă contraceptivă destul de sigură și te protejează de boli.
Nu recomand sexul anal, în afară de asta poți încerca aproape orice îți trece prin minte și important este să fii tu cea care decide când e momentul să faci dragoste.

| Danny4all a răspuns:

Consider k esti destul de mare. si dragoste nu-ti poate explica nimeni cum se face dar fii cat mai tandra si restul va veni dela sine.