anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci vreau sa imi spun povestea si nu vreau comentarii stupide mai bine abtineti.va cei fara sentimente! eu ma duc la karate in fiecare sambata si duminica si e un baiat pe care cum l.am vazut mi-am dat seama k il plac... dupa a mers cu senseiu(antrenoru de karate) si el pana acasa si mai vb de una, alta si nu stiu cum sa fac sa mai intru in vorba cu el, am mai obs k se uita si el mai mereu la mine, dar eu nu stiu cum sa fac. ziceti. mi si mie niste fraze din astea de agatat ceva sau parerile voastre conteaza mult ca nu prea stiu cum sa il abordez, sa intru in vb cu el...chestiilaughingfundita pentru cine imi da un sfat bun!

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Invita l la o cafea, un suc [e un inceput]

| Tuitiiii a răspuns:

Buna! Te duci frumos la el '' X putem vorbii?'' daca el spune '' dar ma joc fotbal acum X'' spune-i ''Acum, te rog. e important'' daca vine du-l undeva unde nu va aude nimeni sau vede si spune-i '' Ma poti ajuta cu schema aia pe care ne-a predat-o ieri?'' si el o sa te ajute mai mult ca sigur, iar cu cat mai mult timp petreceti impreuna cu atat mai bine thumbs up Bafta!

| Tzutzik a răspuns:

Apropriete de el și spune-i că ai o întrebare foarte serioasă, ce trebuie să i-o spui între 4 ochi.
altă variantă ar fi să-i ceri mob și să-i spui că la tine s-au terminat banii și trebuie să dai un sunet de urgență, poți să-i zici că vreai să ieși la plimbare dar nu ai cu cine și ți-ar fi plăcut să-l ai în compania ta.ma mai gîndesc și de ceva îți mai dau ceva idei ok? tu încearcăle pe acestea pînă ce, dacă îți par bune.
Multăă baftăăă! kiss

| Tanya4you a răspuns:

Pai nu stiu timpul in care ne vedem e doar cand avem karate k el vine mereu cu antrenorul k nu sunt de la mine din oras si dupa pleaca cu ala si de aceea caut sa gasec un moment cand sa il vad k iasa din sala si sa ma duc at k sigur mi.ar zice ceva numai k nu prind acel moment si a mai venit cu un baiat si el sta afara cu el si joaca fotbal in timp ce noi suntem inauntru si vr sa ii zic doar intre 4 ochi nu stiu...crying

| Tanya4you a răspuns:

Multumesccc mult, deci sambata si duminica o sa disper daca nu vb cu el k tot asa cand m.am dus sa ii dau banii la antrenor (pe cursurile de karateel statea langa el(si cred ca locuieste cu el din cate am auzit)si mi.a zis ori din adins (:X)ori din greseala:asa da.i banii,sa iti dea altii inapoilaughinglaughingdeci la faza asta am ramas uimita, si muream de ras aman2, dar fetelor cum sa va zic vreau o fraza ceva de genul cu mobilul ca sa mi.l dea sau nu stiu ce cum e cea de sus pls:X:X:X

| Tanya4you a răspuns:

Deci la cei care vreti va dau id.ul meu k oricum e unul pe care nu prea intru si dupa vi.l dau pe cel nou.ca sa discutam, deci pls add:tanya_sweetgirl_97@yahoo.com:*

| alin221 a răspuns:

Cerei idul de mess sau numarul de telefon pentru ca pe mess sau cand nu esti fata in fata cu el e mai usor sa-i zici ceea ce simti,afla si u daca el te place,intreaba-l daca vr sa iesiti pe undeva,ar merge si solutia lui BucksBunny,zii ca il plaki,,,zii ca e simpatic, dragut,, vezi u ce faci. bafta!