Sa le multumesti colegelor tale pentru ca te-au pus intr-o asemenea situatie si sa le trimiti sa rezolve ele situatia!
Ceea ce simti TU in sufletul tau,nu este subiect de discutie generala,invata sa fii discreta si vei fi mult mai castigata.
Acum,nu-ti ramane decat sa faci pe indiferenta,ca si cum,colegele tale au facut o gluma si,gata.
Daca e interesat,va face el primul pas, tu te-ai facut destul de ras ca sa mai poti face si altceva acum.
Deci, cuminte si indiferenta.
Succes.
Poate vrea sa observe ce faci dupa ce a aflat ca il placi. E curios poate sau vrea sa vada daca te place si te analizeaza. Nu rtage concluzii ptripite dar totusi exista posibilitatea asa cum a spus XSmileGirl sa te placa
Nu stiu in cazul acetsa cel mai bine era sa vorbesti cu el cand a iesit din sala... de ping-pong insa daca nu ai putut cred ca zilele acestea vor fi perfecte pentru o discutie... poate el te place.
Diana si eu sunt a 7 si iti spun sincer daca baiatul e genul care fumeaza si are un anturaj prost...sau chiar si daca nu, incearca sa fi cat mai hmm normala pentru ca astora le plac fetele simpatice si timide pentru ca asa ei stiu ca vor putea sa fac pe eroul in fata lor ceea ce cred eu le place si mie-mi plc unu din cls si el e tot a 7 si uneori am impresia ca flirtreaza si alteori ca ma ignor complet deci si eu sunt cam ametita
beausingurlamasamea întreabă: