| tubercul9 a întrebat:

Deci vreau sa incep cu faptul ca sunt cam timid si imi place de o fata. O stiu de vreo 2 ani si este colega mea. Mereu ma pune sa o conduc acasa si ea este mai jucausa asa ca... ii raspund la jocuri. Totusi nu sunt sigur daca ma place. Sunt a 8a si am avut acum cateva zile banchetul si mia multumit pentru cel mai tare banchet(am dansat cu ea destul de mult). Totusi am senzatia ca multe lucruri le face din prietenie. I-as spune dar imi este o prietena foarte buna si nu vreau sa stricam prietenia. Am mai vazut chestii de tipu du-te la preitena ei sau atinge-o dar nu prea stiu cine este preitena ei cea mai buna si da...ma cam atinge dar pare amicitie. Ajutor!

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Lucrurile arata destul de bine pentru tine dar, intr-adevar, inca poate fi doar amicitie. Ai putea sa iti faci o idee daca vrea mai mult incercand sa te apropii mai mult de alta fata, dar idea asta e cu dublu tais, daca devine prea geloasa poti sa o pierzi.
Ideea cu atingerea este buna. Nu o atingi intr-o maniera sexuala, o atingi pe brat sau pe umar cand vorbesti cu ea, ca sa punctezi ce se spune. Fa-i complimente, dar nu directe. Deci: NU "esti frumoasa" ci "iti sta foarte bine cu rochita asta", NU "esti desteapta" ci "imi place foarte mult ideea ta". Invit-o la plimbare si ofera-i un trandafir rosu cand va intalniti. In acest fel ii transmiti ce simti fara sa ii spui direct. Daca ti se pare ca lucrurile merg bine, du-o intr-un loc romantic (un parc cu lac) si incearca sa o iei de mana.
Cand mi-a placut o fata, eu am preferat intotdeauna sa ii arat ca o plac. Mai bine ii pierd prietenia decat sa sufar pe langa ea. Prietenia oricum se duce cand unul din voi intra intr-o relatie sau daca mergeti la licee diferite.

1 răspuns:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Frate, da-i un sut pana zboara in africa, fata asta isi bate joc de tine, inceteaza sa fi la dispozitia ei, nu accepta sa fi amrioneta ei, in momentul asta impune-i respect