| dydydydy a întrebat:

Deci vreau sa ma informati cu ceva. deci?
cum opserv ca un baiat e virgin cand o fac cu el? adica cum cunosti ca e un baiat virgin? si daca o face cu prezervativ mai ramane virgin sau se dezvirgineaza... imi puet-ti spune mai multe informatii. am nevoie de ajutor

Răspuns Câştigător
| Foca a răspuns:

Buna. nu ai cum sa iti dai seama daca e virgin sau nu. Si chiar daca a folosit prezervativ nu mai este virgin.Si daca a facut-o inainte n-ai cum sa iti dai seama happy.
Succes.
Ciaowinking

4 răspunsuri:
| zzzzzzz1111 a răspuns:

Eu stiu ca esti virgin pana la primul act sexual asa ca cu prezervativ sau fara o sa mearga distrativa.

| chiury a răspuns:

pai nu iti poti da seama daca un baiat e sau nu virgin... si da isi pierde virginitatea chiar si daca foloseste prezervativ

| KidutzuLuvv a răspuns:

Fa ce dracul sunt intrebarile astea? x( daca cumva vrei sa o faci cu v...y te omorx( numai sa aud asta ca te rup!
ai grija de tinekiss
:X syss>big grin

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai cum sa observi daca un baiat este virgin sau nu, fiindca nu exista o modificare vizibila. celebrul fren (ata) ramane nerupt la cam 60% din barbati, asa ca nu are nici o relevanta. Primul contact sexual dezvirgineaza intotdeauna, indiferent de folosirea sau nu a prezervativului.