Buna.of inteleg cam toti baietii sunt asa, in ziua de azi numai exista sentimente..insa va fi foarte greu sa-l uiti, totusi incearca sa ii respingi apelurile incearca sa-l ti la distanta cumva..si tine minte un lucru un baiat care te iubeste nu-ti vorbeste asa..de fata cu prietenele tale ..astea sunt chestiuni mai intime ..in niciun caz nu pot fi impartasite si cu oamenii din jur.
Iesi cu altu sau mentine-te constant ocupata....Sincer, si eu cand am o depresie si sunt ft ocupata in putinele momente in care nu am treaba imi dau seama ca in zua respectiva nu m-am gandit deloc la problemele mele, din lipsa de timp... Succes!
Nu sunt pregatita pentru o relatie in momentul asta! Nu vreau sa ies cu cineva pe care nu il iubesc...
Foarte complicat,,,, ai nevoie de cineva mai bun langa tine, ai nevoie sa gasesti pe cineva care sa te faca sa uiti. poate fi chiar fata,.,,,,
o prietena cu care sa [oti vorbi despre tot cu ca
re poti iesi, cu care sa poti sa razi sa te distrezi sa il barfesti chiar. te`ar ajuta ceva care sa iti distraga atentia in marea parte a timpului
eu am avut un iubit de 2 ani, dupa care m`am despartit de el dintr`odata pentru ca imi ajunsese tot ce mi-a facut. desi tineam la el am fost tare si ne-am despartit. am iesit in fiecare zic u prietenii m`am distrat a fost foarte bine pentru ca mi-a distras atentia si l`am uitat asta de o luna nici nu`mi pasa de el... dar poate fi altfel la tine,,,,,,
Am prietena si pot vorbi cu ea orice! Dar nu pot dau peste el dintodeauna! Unde ma duc, hop si el. Chiar nu pot sa il uit am incercat! Il iubesc si el credeam ca ma iubeste si nici nu stiu ce sa mai fac!