| bubyy a întrebat:

Decii : mie imi place de un baiat ( e cu mine in clasa ) si cam toate fete din scoala il plac si luni la ora de romana se tot uita la mine si in pauza a venit la mine si m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si eu i-am zis ca da si am fost impreuna pana joi cand cel mai bun prieten al lui a venit la mine si mi-a zis ca el ( fostul iubii ) i-a zis sami zica : sa stii k catalin mia zis sati zic ca sa sup p tine k nu vrei sa zici k snteti impreuna si k daca o sa ziceti unii ( adica fetele care il plac ) o sa bage strambe ca sa ne desprata si a zis k ar fi mai bine sa nu mai fim impreuna decat sa ne certam mereu si din nimic daca o sa facem relatia publica VREAU MULTE SFATURI + FUNDOOI

Răspuns Câştigător
| Deniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Pai cel mai bine este sa vorbiti, sa va puneti de acord si cel mai bine este ca, daca o sa se bage cineva sa va desparta voi sa fiti uniti si sa nu lasati pe nimeni sa va strice relatia.

Sper ca ti-am fost de ajutor
Funda? big grin

1 răspuns:
| Ady93 a răspuns:

... Cati ani ai frate de te macina chestii din astea, si de ce scrii in asa hal? Ce sa faci, vorbeste cu el, zii ca esti de acord sa faceti relatia publica (desi nu stiu de ce pnm ar conta asta) si asta e.