| NuVreauSaTeAud a întrebat:

Decii nu mai sunt virgina de putin timp. m-am culcat cu prietenul meu, e a 3-a oara si am sangerat, e normal? Adicaa a doua oara nu am sagerat, nu stiu ce sa cred m-am gandit ca trebuie sa fiu bolnava, dar nu e asa ce ar putea fii?

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Deci inca nu e timpul sa iti faci probleme... e normal, stai linistita, nu cred ca e nici o problema. Dar daca, totusi, se mai intampla si in continuare e posibil sa ai cumva vreo usoara leziune si, in acest caz, ar fi bine sa mergi la o consultatie la un medic ginecolog. Multa bafta si sa fii iubita!

7 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Da e normal! Nu esti bolnava!

| FlorinDiablo a răspuns:

Inseamna ca in primele doua dati nu tea dezvirginat

| bustamante a răspuns:

Prima oara a nimerit gaura/? A curs sange? A doua oara la fel!
Daca prima oara a curs sange adica te-a dezvirginat si a intrat ori nu l-a bagat pe tot de 2 ori, ori nu te-a dezvirginat complet ori are el vreo boala poate sa aive el gonoree putin probabil daca f...te numa la tine! Cel mai plauzibil este ca a 3-a oara i s-a sculat calumea si ti l-a infipt uite-te la penisul lui daca mai are ata daca da asta e cauza 100 % i-a fost frica si l-a durut sa ti-o infiga tare din prima si a 2a! bolnava nu cred ca ai cum sa fii doar ai fost virgina!
A si vezi ca o sa te lase cand nu o sa ii mai dai pasarica!

| NuVreauSaTeAud explică (pentru bustamante):

Scumpule stai linistit ca nu sta cu mine pentru asta, iti garantez. deci daca nu stii cu comentatongue

| bustamante a răspuns (pentru NuVreauSaTeAud):

Ia probeaza sa nu ii mai dai sa vezi ca te lasa!

| NuVreauSaTeAud explică (pentru bustamante):

Linistit:*laughing), daca tu faci asa nu inseamna ca toti isca tine

| bustamante a răspuns (pentru NuVreauSaTeAud):

Tocmai ca nu o fac eu. O patesc prietenele mele wi imi povestesc, Toate-s la fel.
Inca mai esti Cu el?