| pSx a întrebat:

Decii..sa incepem cu inceputu`. Sa spun ca am intrebat o fata daca vrea sa fie prietena mea. bla bla. Intrebarea mea este urmatoarea, care este urmatorul pas dupa ce a spus DA? Fundoi

18 răspunsuri:
| Aleqa a răspuns:

Sarut, imbratisare, tinut de mana.

| GreenArrow a răspuns:

Ii spui ca esti foarte fericit ca a decis sa fiti impreuna si ca vrei sa o strangi in brate, dupa care o saruti si mai departe lasa magia dragostei sa va poarte.

| pSx explică:

Ehh. M-am gandit la sarut, dar pare ca's obsedat thinking rolling on the floor.

| pSx explică (pentru GreenArrow):

Da ma, da daca as saruta'oo ar zice ca's obsedat thinking rolling on the floor.

| calmopenmind18 a răspuns:

Ii dai o palma si ii zici ca nu te merita laughing (a asta e despartirea dar nu recomand metoda)

Pai faci ceea ce este firec. Stai cu ea, o protejezi, ii arati ce e mai bun. Pe scurt arata-i dragoste.

| Azµre a răspuns:

Iesi cu ea afara laughing o tii de mana si o pupi cand o duci acasa

| pSx explică (pentru Azµre):

Prietenee, e o fata din scoala. SI ea invata dimineata, eu dupa-amiaza;-j

| D3vilAngel a răspuns:

Pai dupa puteti sa mergeti undeva sa va plimbati va tineti de mana o inviti in oras la o pizza sau inghetata sau prajitura si apoi restul merge de la sine big grin

| pSx explică:

Adica nu`s obsedat daca o sarut, dar, asa imediat. pare ciudat happy. Decii, ce sa fac =)?

| s7ryke a răspuns (pentru pSx):

Merita sa lipsesti de la primele 2-3(4) ore pentru o fata...

| Doηηa a răspuns:

Stai puțin, tu mergi într-o relație după instrucțiunile cuiva?
Fă ce simți,"bărbatule"! happy

| sorayaaa a răspuns:

Mai intai o sa o inviti la un suc sau la o cafea... vezi tu apoi o sa o saruti e normal si toate vin de la sine tongue

| aenoeniem a răspuns:

O calaresti.

| GreenArrow a răspuns:

Un pupic nu strica asa de inceput de relatie. Nu o sa pari disperat. Daca nu faci asta cine stie la ce se va gandi fatalaughing) (nu sti sa saruti, nu o placi, gay, etc.)

| neutrino a răspuns:

Pana sa te culci cu ea mai e... daca e si daca o fi!

| pSx explică (pentru GreenArrow):

Am zis eu ca nu stiu sa sarut =)?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O inviti in parc, unde va sarutati, apoi... mergeti la unul din voi acasa si o f***, aaa stai, asta as face eu... tu incearca doar partea cu parcul happy

| mona a răspuns:

O iei in brate si o saruti