Orice este posibil mai ales in situatia in care ne-ai adresat o ghicitoare demna de Mama Omida sau cele 2 vrajitoare, Vanessa si Melissa. Nu se poate formula un raspuns catusi de cat corect fara sa oferi niste date concrete absolut obligatorii/necesare, fiindca in acest moment se pot formula doar niste pareri si/sau presupuneri complet subiective. Pentru a se putea formula un raspuns concret, sunt necesate urmatoarele informatii : data inceperii ultimei menstruatii, data la care ar trebui sa inceapa urmatoarea menstruatie, in ce data a fost intretinut sexul, si ceea ce este cel mai important; daca ciclul menstrual este REGULAT sau NEREGULAT. Din cate se poate subintelege separe ca este vorba de sexul de dezvirginare sau unul intretinut dupa o perioada foarte scurta. Doar dupa ce vei prezenta datele solicitate poti spera la un raspuns cert, concret si corect. Multa sanatate.
Prima zi din ultimu ciclu a fost 23 Februarie.
Am facut ieri doar ca m-am dezvirginat acum 3 zile(eram protejați)
Am ciclu neregulat deci nu stiu cand ar trebui sa imi vina, niciodata nu stiu.
Mi-e frica de acel lichid care iese înaintea spermei cand te exciți
Ai fi putut ramane gravida doar in cazul in care erai in perioada fertila. In caz contrar nu ramaneai gravida.
Sunt șanse destul de mari sa fi gravida, totuși fa un test de sarcina și convinge-te